Παναχαϊκή -Αήττητος Σπάτων 2-1

12:04 7/3/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Η Παναχαϊκή επέστρεψε στις νίκες, καθώς επικράτησε 2-1 του Αηττήτου Σπάτων στην Αγυιά για την 20η αγωνιστική της Football League . Η Παναχαϊκή παρέμεινε στην τρίτη θέση, σε απόσταση 4 βαθμών από τον δεύτερο Απόλλωνα Λάρισας, αλλά πλησίασε στους 9 πόντους την κορυφή. Η ομάδα της Πάτρας ήταν καλύτερη και κυριάρχησε σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, ενώ δεν απειλήθηκε σε καμιά φάση από τον την ομάδα των Σπάτων.

Η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου μπήκε καλύτερα στο

παιχνίδι και στο 21΄ είχε την πρώτη της καλή στιγμή, με τον Κόβατσετς το σουτ όμως του Κροάτη κατέληξε ελάχιστα άουτ. Στο 34΄ νέα μεγάλη ευκαιρία για την Πατρινή ομάδα με τον Ντάσιο να κάνει τη σέντρα από τα δεξιά και τον Μπαστακό να κάνει την προβολή από τα 3 μέτρα αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ. Δύο λεπτά αργότερα ξανά ο Μπαστακός από καλή θέση δεν κατάφερε να νικήσει τον Κοκκαλά και να κάνει το 1-0. Οι «κοκκινόμαυροι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 43΄ όταν μετά από κόρνερ του Αργυρόπουλου, στο 2ο δοκάρι, ο Κολ έπιασε το δυνατό σουτ και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0.

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 50΄ οι Αχαιοί κατάφεραν να ζευγαρώσουν τα τέρματα τους, αυτή τη φορά με κεφαλιά του Παπατόλιου. Από το σημείο εκείνο και μετά η Παναχαϊκή είχε τον έλεγχο του αγώνα, χωρίς να έχει απειληθεί ιδιαίτερα. Όλα αυτά μέχρι το 9ο΄ όταν έπειτα από φάουλ του Βακενβάι, ο Ντάσιος στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα, την έστειλε στα δίχτυα του Σούλη, για να κάνει το 2-1 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Η Παναχαϊκή πέτυχε την 9η φετινή της νίκη στο πρωτάθλημα και στρέφει πλέον το ενδιαφέρον της στον αγώνα του Σαββάτου με την Α.Ε Καραϊσκάκης στην Άρτα.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Σούλης, Πολίμος, Λουμπαρδέας (78’ Μοσνί), Τσελεπίδης, Ντάσιος, Πλέγας (17’ Αργυρόπουλος), Παπατόλιος, Κολ, Κόβασετς, Ελευθεριάδης (72’ Ελευθεριάδης), Μπαστακός.

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (Πέτρος Δημητρίου): Κοκκαλάς, Αμπάρα (46’ Ρούνεϊ), Κολλαράς, Αφράτης, Αποστολόπουλος, Καζνέτση, Λάμπρου, Σταματάκης, Παναγιώτου (46’ Μαρτίνεζ), Χατζηιωαννίδης, Κατσάρας (30’ Καλτσάς).

Ειρήνη Μαραγκού

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα