ΠΑΕ ΑΕΛ : Ικανοποιούν μόνο την ψευτομαγκιά

18:26 1/9/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Με αφορμή τα αποτελέσματα της απολογίας στην οποία κλήθηκαν οι «Βυσσινί» για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης η ΠΑΕ ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία χαρακτηρίζει εξοντωτική την ποινή και προειδοποιεί ‘οτι δεν θα επιτρέψει τέτοιου είδους συμπεριφορές που υποχρεώνουν την ΠΑΕ να πληρώνει τσουχτερά πρόστιμα. Αυτή τη φορά το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Λίγκας επέβαλλε πρόστιμο 6.000 (έξι χιλιάδων ευρώ) για τη συμπεριφορά των φιλάθλων και 5.000 (πέντε χιλιάδων ευρώ) στον προπονητή τερματοφυλάκων Θεόδωρο Κάντα για την συμπεριφορά του στον αγώνα της περασμένης

Δευτέρας (συν απαγόρευση εισόδου σε αγωνιστικό χώρο για 1 μήνα).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι μετά την ποινή που της επεβλήθη και είναι εξοντωτική για τις μέρες μας, για ποσά τα οποία ουδέποτε εισπράττονται από τα εισιτήρια των αγώνων και για πράξεις που ικανοποιούν μόνο την ψευτομαγκιά κάποιων, θα λάβει ειδικά μέτρα, ώστε να μην επαναληφθεί τέτοιου είδους συμπεριφορά.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ τα δύο τελευταία χρόνια για τις επιπολαιότητες κάποιων, οι οποίοι διαλέγουν αυτόν τον λάθος τρόπο για να εκδηλώνουν την αγάπη τους έχει πληρώσει συνολικά 315.000€, ποσό το οποίο θα μπορούσε να καλύψει μια μεγάλη μεταγραφή».

Το πρόστιμο που επιβλήθηκε στην ΠΑΕ ΑΕΛ: Α) ΠΑΕ AEΛ, Θ.Καντά (Προπονητής τερματοφυλάκων): «Βάσει των αναφερομένων στο από 28/08/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 28/08/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του κ. Θ.Καντά: επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΕΛ συνολική χρηματική ποινή έξι χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ. Θ. Καντά α) χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων ευρώ και β) ποινή απαγόρευσης εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο για έναν (1) μήνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα