Π. Πολάκης: Απαντήσεις σε ΝΔ και ΠΟΕΔΗΝ για το νοσοκομείο Σαντορίνης

21:41 21/7/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Aπάντηση στην κριτική που του άσκησε για το νοσοκομείο της Σαντορίνης, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), αλλά και η ΝΔ, έδωσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.

Υπενθυμίζεται ότι η ΝΔ κατηγόρησε την κυβέρνηση για «φιέστα φτηνής προπαγάνδας» και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) την κατηγόρησε για «απόλυτο χάος».

«Διαβάζοντας τις ανακοινώσεις της Ν.Δ. και της ΠΟΕΔΗΝ σχετικά με το Γενικό

Νοσοκομείο Θήρας (ΓΝΘ), εύλογα προκύπτει το ερώτημα αν οι ανακοινώσεις της ΠΟΕΔΗΝ συντάσσονται στα γραφεία της Ν.Δ. ή το αντίστροφο. Σε κάθε περίπτωση υπενθυμίζεται στους εκπροσώπους του παλαιού κοινωνικού συμβολαίου, ότι οι πολιτικές που ακολούθησαν τα προηγούμενα χρόνια είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με το ″φάγανε, φάγανε, φάγανε″», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Παύλος Πολάκης.

Προσθέτει ότι «αν θέλει λοιπόν η αξιωματική αντιπολίτευση να ψάξει για ″Μαυρογυαλούρους″, των οποίων οι συνεργάτες και σύμβουλοι ″φάγανε, φάγανε, φάγανε″, ας ψάξει στους κόλπους της, όπου σύμφωνα με όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα, έχει πολλές πιθανότητες να ανακαλύψει αρκετούς».

Σχολιάζοντας το περιστατικό της επιτόκου, που μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Κρήτης, όπου και έφερε στον κόσμο το παιδί της με ασφάλεια, «η ηγεσία του υπουργείου Υγείας, πλήρως ενημερωμένη για το συμβάν, δηλώνει την αμέριστη στήριξή της στους γιατρούς, οι οποίοι με υψηλό αίσθημα ευθύνης αποφάσισαν με γνώμονα το ιατρικό ιστορικό της επιτόκου, τη διαδικασία, η οποία αποδεδειγμένα παρείχε τη μέγιστη ασφάλεια για τη μητέρα και το νεογέννητο».

Keywords
Τυχαία Θέματα