Π. Παυλόπουλος: Με μεγάλες θυσίες η Ελλάδα εμπεδώνει οριστικά την πορεία της εντός της Ε.Ε. (video)

20:12 15/5/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Με τις τεράστιες θυσίες του λαού και με την καθοριστική συνεισφορά των πολιτικών δυνάμεων οι οποίες έχουν ευρωπαϊκό προσανατολισμό, η Ελλάδα εμπεδώνει οριστικά την πορεία της εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του σκληρού πυρήνα της, της Ευρωζώνης, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, από τη Λάρισα, κατά την τελετή ανακήρυξης τους ως επίτιμου δημότη της πόλης.

Όπως δήλωσε ο κ. Παυλόπουλος:

«Πρέπει να το αναγνωρίσουμε στο Λαό μας ότι με τεράστιες θυσίες η Ελλάδα εμπεδώνει, ιδίως με την καθοριστική συνεισφορά όλων των Πολιτικών Δυνάμεων οι οποίες έχουν ευρωπαϊκό προσανατολισμό, οριστικώς την πορεία της εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του σκληρού πυρήνα της, της Ευρωζώνης.

Αλλά και είναι αποφασισμένη, με τις προευρωπαϊκές Πολιτικές Δυνάμεις τις ενωμένες προς αυτή την κατεύθυνση, να συμβάλλει με τους λοιπούς Εταίρους μας ώστε η μεγάλη Ευρωπαϊκή Οικογένεια, κατά τον προορισμό της και τις ιδρυτικές αρχές και αξίες της, να πρωταγωνιστήσει στο παγκόσμιο γίγνεσθαι, με δείκτες πορείας τον Ανθρωπισμό, την Ειρήνη, την Δημοκρατία, την Κοινωνική Δικαιοσύνη και την αειφόρο Ανάπτυξη».

Φωτο: ΑΠΕ/ΜΠΕ, Βασιλική Πασχάλη

The post Π. Παυλόπουλος: Με μεγάλες θυσίες η Ελλάδα εμπεδώνει οριστικά την πορεία της εντός της Ε.Ε. (video) appeared first on ert.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα