Π. Λαφαζάνης: «Έχουμε μια κυβέρνηση του ψεύδους και της πολιτικής απάτης» (audio)

16:21 11/5/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

«Η κυβέρνηση συνομολόγησε και συνυπέγραψε κάτι κατάπτυστο και εθνικά ντροπιαστικό. Συμφώνησε ότι δεν μπορεί να υπάρξει και δεν θα υπάρξει από εδώ και μπρος κούρεμα, διαγραφή του χρέους», δήλωσε στο Πρώτο Πρόγραμμα και στην Μαρία Γεωργίου ο πρόεδρος της ΛΑΕ, Παναγιώτης Λαφαζάνης.

«Η κυβέρνηση προσπαθεί να σφραγίσει για το μέλλον κάθε απόπειρα μελλοντικής κυβέρνησης να επιχειρήσει την διαγραφή του χρέους ή μεγάλου μέρους

του χρέους», επεσήμανε ο πρόεδρος της ΛΑΕ.

«Είχαμε στο eurogroup μια γενική υποχώρηση της κυβέρνησης εφ όλης της ύλης. Αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε μέτρα άμεσα 1,8 δις ευρώ έμμεσων φόρων στο πακέτο των 5,4 δις ευρώ. Προετοιμάζεται η απαράδεκτη ρύθμιση για τα κόκκινα δάνεια, το ταμείο των ιδιωτικοποιήσεων που είναι ταμείο αποικιοποίησης της χώρας και θα συνοδευτούν με τον περίφημο κόφτη, ένα εργαλείο που καταργεί κάθε ίχνος δημοκρατίας και κυριαρχίας της χώρας», συμπλήρωσε ο κος Λαφαζάνης.

«Έχουμε μια κυβέρνηση του ψεύδους και της πολιτικής απάτης. Μας λέει ότι θα πιάσει η κυβέρνηση πρωτογενές πλεόνασμα 3,5% του ΑΕΠ το 2018, χαιρετίσματα στην εξουσία, αυτό δεν πιάνεται ούτε με σφαίρες με τα μέτρα που έχουν ληφθεί», κατέληξε ο κος Λαφαζάνης.

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

Keywords
Τυχαία Θέματα