Π. Καμμένος: Η κυβέρνηση δεν έχει τη λαϊκή εντολή για την πολιτική της

16:53 7/6/2013 - Πηγή: ΕΡΤ
Σκληρή επίθεση κατά της κυβέρνησης υποστηρίζοντας ότι δεν έχει τη λαϊκή εντολή για την πολιτική της, εξεπέλυσε από το νομό Mαγνησίας όπου περιοδεύει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.«Θεωρώ ότι η κυβέρνηση αυτή δεν έχει τη λαϊκή εντολή, η κυβέρνηση αυτή λειτουργεί κατά παράβαση του Συντάγματος και κατά παράβαση των αρχών της δημοκρατίας. Θα επιδιώξουμε με
κάθε τρόπο εκλογές και απομάκρυνση των υπαλλήλων της τρόικας» είπε ο κ. Καμμένος, ο οποίος επισκέφθηκε τον Αλμυρό Βόλου, όπου συναντήθηκε με το δήμαρχο και με επαγγελματικούς και παραγωγικούς φορείς της περιοχής, ενώ επισκέφθηκε την αγορά της πόλης όπου συνομίλησε με πολίτες.

Στη συνέχεια ο κ. Καμμένος επισκέφθηκε το νοσοκομείο του Βόλου όπου μίλησε σε συγκέντρωση των εργαζομένων, ενώ θα επισκεφθεί και τα νησιά των Σποράδων, Σκόπελο και Αλόννησο.

Αναφερόμενος στα όσα ανέφερε το ΔΝΤ περί λανθασμένου προγράμματος στην Ελλάδα, υποστήριξε ότι το ΔΝΤ «επίτηδες έκανε τη λάθος πολιτική αυτής της συνεργασίας με την Ευρωπαϊκή Ένωση», ενώ επιτέθηκε στον Γιώργο Παπανδρέου το ΛΑΟΣ και «τους συνεργούς της πρώτης κυβέρνησης» εκτιμώντας ότι το πρώτο μνημόνιο έγινε «προκειμένου να γλιτώσουν τα χρήματά τους οι ευρωπαϊκές τράπεζες».

Ο κ. Καμμένος έκανε λόγο για ένα έγκλημα, για το οποίο πρέπει να απολογηθεί και η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου και ο κ. Προβόπουλος, ως διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος, αλλά και εν συνεχεία αυτοί που συνεχίζουν το έγκλημα, η τρικομματική κυβέρνηση..
Αναφερόμενος στην ψηφοφορία της Βουλής για τον κ. Παπακωνσταντίνου είπε ότι είναι «ακριβώς η ίδια περίπτωση με την περίπτωση του Τσοχατζόπουλου».

Σύμφωνα με τον κ. Καμμένο «ο Τσοχατζόπουλος καλώς βρίσκεται στη φυλακή». Ωστόσο ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων τόνισε ότι ο πρώην υπουργός «υπέγραψε από κοινού με την κυβέρνηση Σημίτη, μαζί με τον Γιώργο Παπανδρέου ως υπουργό Εξωτερικών στο ΚΥΣΕΑ. Το ίδιο γίνεται και με τον Παπακωνσταντίνου».

Keywords
Τυχαία Θέματα