Π. Καμμένος: Η Κύπρος δεν είναι μακριά - Καταστροφική η πολιτική που ακολουθείται

17:19 27/3/2013 - Πηγή: ΕΡΤ
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, παραμένουμε στη θέση μας ότι η Κύπρος δεν είναι μακριά, ότι αυτή η πολιτική η οποία ασκείται από το Eurogroup είναι μια καταστροφική πολιτική, είναι μια πολιτική η οποία οδηγεί σε ανθρωπιστική κρίση και θα οδηγήσει σε κοινωνική έκρηξη, δήλωσε μετά την ενημέρωση
από τον Υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος.

«Όσο είναι νωρίς, καλούμε όλες τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου και τον ελληνικό λαό, να συμπαραταχθούμε απέναντι σε αυτή την πολιτική της ομοσπονδοποίησης της Ευρώπης, της κατάργησης του έθνους-κράτους και της επικυριαρχίας της Γερμανίας, σε μια Ευρώπη διαφορετική από αυτή την οποία εισήλθαμε», συμπλήρωσε.

Ταυτόχρονά όπως είπε έλαβε τη δέσμευση του Γιάννη Στουρνάρα για εγγύηση των καταθέσεων στην Ελλάδα «σε αντίθεση με τα όσα λέει ο επικεφαλής του Eurogroup και ο κ. Γιούνκερ».

Ο κ. Καμμένος άσκησε κριτική για τις συγχωνεύσεις τραπεζών, χωρίς να έχουμε τις εκθέσεις της Black Rock κι έκανε λόγο για έλλειψη ενημέρωσης για τις αποφάσεις.

Ταυτόχρονα υποστήριξε ότι η Κύπρος σπρώχνεται στην καταστροφή και με συνδρομή της Ελλάδος και εκτίμησε ότι από την απόφαση του Eurogroup, θα υπάρξουν επιπτώσεις για τη χώρα μας στον τομέα της ναυτιλίας και το Τουρισμού, ενώ όπως είπε δεν έχουν καταγραφεί ουσιαστικά ακόμη οι ζημιές τόσο στη χώρα μας όσο και στην Κύπρο, πέρα από την καταστροφή του τραπεζικού μοντέλου της μεγαλονήσου.

Keywords
Τυχαία Θέματα