Π. Χρηστίδης : Το ΠΑΣΟΚ επιμένει στην λογική της εθνικής συνεννόησης ( audio)

13:08 26/10/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης, μίλησε στους Ανδρέα Παπασταματίου και Έλενα Καραγιάννη, στην εκπομπή «Απολύτως Σχετικό», που μεταδίδεται από το Πρώτο Πρόγραμμα και τη Φωνή της Ελλάδας.Ο κ. Χρηστίδης χαρακτήρισε ως θετικό γεγονός την συνάντηση του πρ. του ΚΙΔΗΣΟ Γ. Παπανδρέου με τον πρ. της ΔΗΜΑΡ

Θ. Θεοχαρόπουλο (με πρωτοβουλία του πρώτου) στο πλαίσιο του πλαισίου διαλόγου, που έχει τεθεί από τον Ιούνιο για την συγκρότηση της Κεντροαριστεράς, με σαφείς διαχωριστικές γραμμές από τον ΣΥΡΙΖΑ και την ΝΔ.
Ο κ. Χρηστίδης αναφέρθηκε στον δημόσιο λόγο, που «έχει γίνει ακραία διχαστικός» και τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ επιμένει στην λογική της εθνικής συνεννόησης, ιδιαίτερα στα εθνικά θέματα, αλλά και στα μεγάλα θέματα, όπως το χρέος και η μείωση των πρωτογενών πλεονασμάτων (που προβλέπονται στο μνημόνιο).
Ερωτηθείς για τη σχέση με το Ποτάμι, ο κ. Χρηστίδης απάντησε ότι «έχουν διακοπεί οι σχέσεις σε επίπεδο ηγεσίας» γιατί όπως εξήγησε δεν αποδέχεται τις διαχωριστικές γραμμές από τον ΣΥΡΙΖΑ και την ΝΔ. «Υπήρξαν επιλογές προς την ΝΔ» είπε χαρακτηριστικά, διαχωρίζοντας όμως την ηγεσία του Ποταμιού, από στελέχη και απλό κόσμο.
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ όταν ρωτήθηκε σχετικά, είπε ότι το κόμμα του περιμένει την απόφαση των δικαστών για τον νόμο, που ρυθμίζει το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο. «Ορθώς επιχειρήθηκε να μπει μία τάξη… η τάξη αυτή δεν έγινε με τον σωστό τρόπο» είπε ο κ. Χρηστίδης και διευκρίνισε, ότι σε περίπτωση, που ο νόμος κριθεί αντισυνταγματικός, το ΠΑΣΟΚ προτείνει να κατατεθεί νόμος, που θα προβλέπει 10 άδειες με πλαφόν 20-30 εκ. ανά άδεια σε συνδυασμό με λειτουργία του ΕΣΡ, ώστε να τεθούν και ποιοτικά κριτήρια.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Πρόγραμμα

Keywords
Τυχαία Θέματα