Ορεστιάδα: «Δεν έχουμε ουδεμία σχέση με την εταιρεία που ζητά χρήματα για έκδοση επαγγελματικού οδηγού» ξεκαθαρίζει η Ένωση Επαγγελματιών

13:20 28/7/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Ότι δεν έχει καμία σχέση με εταιρεία από την Αθήνα η οποία ισχυρίζεται ότι θα εκδώσει επαγγελματικό οδηγό και ζητά χρήματα για το σκοπό αυτό από επαγγελματίες της Ν. Ορεστιάδας, ξεκαθαρίζει η Ένωση Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Ορεστιάδας και Περιφέρειας.
Όπως είπε στην ΕΡΤ Ν. Ορεστιάδας ο πρόεδρος της Ένωσης, Αθανάσιος Μπαχαρίδης, η εν λόγω

εταιρεία κατά το τελευταίο διάστημα επικοινωνεί τηλεφωνικά με επαγγελματίες της πόλης και τους ζητά χρηματικά ποσά προκειμένου να συμπεριληφθούν στον επαγγελματικό οδηγό και μάλιστα επικαλούμενη ότι έχει συνεργασία με την τοπική Ένωση Επαγγελματιών. Ο κ. Μπαχαρίδης κάλεσε τα μέλη τα είναι ιδιαίτερα προσεκτικά . Παράλληλα τα προέτρεψε να ζητούν γραπτώς τις προτάσεις και τα ακριβή στοιχεία αυτών που επιχειρούν τηλεφωνικές πωλήσεις. «Πρόκειται για απάτη, είμαστε διατεθειμένοι να φτάσουμε ακόμα και στις εισαγγελικές αρχές» σημείωσε, προσθέτοντας ότι και ο ίδιος έγινε αποδέκτης τηλεφωνήματος από συνεργάτιδα της συγκεκριμένης εταιρείας, η οποία όταν ερωτήθηκε από πού τηλεφωνεί, απάντησε από το παράρτημα της ένωσης επαγγελματιών Ορεστιάδας, στην Αθήνα, κάτι φυσικά που είναι ψευδές.

ΕΡΤ Ορεστιάδας
Συνέντευξη-Σύνταξη:Δήμητρα Παρασκευοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα