Ολοκληρώνεται ο δρόμος της Μεσσαράς

11:00 27/10/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωσή του μπαίνει ο δρόμος της Μεσσαράς. Χθες, στα γραφεία του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, υπογράφηκε η σύμβαση για την αποπεράτωση του τμήματος Αγίας Βαρβάρας – Απομαρμά, προϋπολογισμού 47 εκατομμυρίων ευρώ.
Τόσο οι βουλευτές Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Βαρδάκης και Νίκος Ηγουμενίδης όσο και ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης που

παραβρέθηκαν στην υπογραφή της σύμβασης, δήλωσαν ότι θα παρακολουθούν την πορεία του έργου ως την ολοκλήρωσή του.
Το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται η εγκατάσταση του εργολάβου για την έναρξη των εργασιών που είχαν «παγώσει» εδώ και δύο χρόνια, καθώς ο αρχικός ανάδοχος είχε πρόβλημα με πιστοποιητικά έγγραφα και το έργο πέρασε στην αμέσως επόμενη κοινοπραξία.
Για την ολοκλήρωση του συγκεκριμένου τμήματος, προβλέπονται από τη σύμβαση: η κατασκευή της γέφυρας Πανασσού συνολικού μήκους 220 μέτρων, ο κόμβος Πανασσού- Γέργερης, η ολοκλήρωση του στομίου της σήραγγας Αγίας Βαρβάρας (σήμερα έχει τελειώσει το τούνελ αλλά δεν υπάρχει έξοδος), η αποκατάσταση των πρανών στο Β-14 και όπου αλλού υπάρχει κατολίσθηση, η κατασκευή όλων των έργων που έχουν απομείνει.

Keywords
Τυχαία Θέματα