Όλα έτοιμα για το 6ο Ιστορικό Ράλι Ολύμπου 2017

11:49 25/9/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Ο Νοτιοδυτικός Όλυμπος και τα μαγικά παράλια του Ν. Λάρισας είναι οι φετινοί προορισμοί για το αυθεντικό και εντυπωσιακό 6ο Ιστορικό Ράλι Όλυμπου 2017 ,που θα πραγματοποιηθεί φέτος στις 7 και 8 Οκτωβρίου 2017 και διοργανώνεται υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Αγιάς.

Οι εκκινήσεις της 1ης και της 2ης μέρας (7 και 8 Οκτ. 2017) του περίφημου αυτού Ράλι , που έχει θέσει σε εγρήγορση όλες τις λέσχες Κλασσικών Αυτοκινήτων και φέτος θα γίνουν από τη Λάρισα ,ενώ ο μεγάλος τερματισμός και η τελετή απονομών

θα γίνει στην Αγιά Λάρισας, αφού προηγηθούν εκατοντάδες σκληρά χιλιόμετρα και ειδικές διαδρομές στον Όλυμπο και στα πανέμορφα παράλια του Ν. Λάρισας.

Το σημαντικό αυτό γεγονός , που αφορά τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και υποστηρίζεται σταθερά από την Περιφέρεια Θεσσαλίας εδώ και έξι (6) χρόνια , που έχει υιοθετήσει τον θεσμό, διοργανώνεται από την Λέσχη Κλασσικών Αυτοκινήτων Μακεδονίας (ΛΕΚΑΜ- Θεσσαλονίκη ), από τον Φορέα Πολιτισμού και Επιστημών Δίκτυο «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ» (Ελασσόνα -Θεσσαλία),με την υποστήριξη της FIVA, της ΕΟ-ΦΙΛΠΑ ,του Συλλόγου Κλασσικών Αυτοκινήτων Λάρισας (ΣΚΑΛ) και της Λέσχης Κλασσικών Οχημάτων Βόλου (ΛΕΚΟΒ) .
Το φετινό Ράλι είναι αφιερωμένο στη μνήμη του σπουδαίου ανθρώπου του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα και προέδρου του ΑΟΘ ,επί 40 χρόνια, Αντώνη Παρταλιού ,που χάθηκε πρόσφατα.

Keywords
Τυχαία Θέματα