Οικονομική ενίσχυση της κυβέρνησης προς το Δήμο της Τρίπολης

18:37 13/6/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Mε απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών, Πάνου Σκουρλέτη και του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξη Χαρίτση, δίνονται 1,9 εκατ. ευρώ στο Δήμο της Τρίπολης, για απαραίτητα έργα αποκατάστασης ζημιών από τα καιρικά φαινόμενα του περασμένου Ιουνίου.

Πρόκειται για χρήματα απ’ το εθνικό σκέλος του διευρυμένου Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων και αυτά, θα απορροφηθούν στις υποδομές του αγροτικού οδικού δικτύου, μήκους 120 χλμ.

Η ενίσχυση, αποτελεί μέρος του συνολικότερου σχεδιασμού της κυβέρνησης για την στήριξη των περιοχών που επλήγησαν από φυσικές καταστροφές.

Για το θέμα της σημαντικής αυτής είδησης, μίλησε σήμερα το μεσημέρι στην ΕΡΤ Τρίπολης (101.5 fm) ο αντιδήμαρχος της Τρίπολης και υπεύθυνος της Πολιτικής Προστασίας, κ. Σωτήρης Παπαδημητρίου:»Θα αποδεχθούμε ως δημοτικό συμβούλιο άμεσα τα χρήματα αυτά που τόσο τα έχουμε ανάγκη για να ολοκληρώσουμε τα έργα που έχουμε ήδη σχεδιάσει. Θα πάνε εκεί που πρέπει να πάνε και θα γίνει και συντήρηση. Είχαμε σοβαρές ζημιές σε πολλούς οικισμούς του Δήμου, όπως και σε χωριά του τέως Δήμου Τεγέας και του τέως Δήμου Κορυθίου. Ας μην ξεχνάμε ότι είμαστε σε έκτακτη ανάγκη».

πηγή φωτό: ερτ (αρχείο)

Keywords
Τυχαία Θέματα