Οικογενειακή επιχείρηση ναρκωτικών

19:17 24/9/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Τη Δευτέρα θα απολογηθούν στην ανακρίτρια Ηρακλείου ο 42χρονος που ήταν επικεφαλής σε οικογενειακή επιχείρηση διακίνησης ναρκωτικών και συνελήφθη από την αστυνομία, μαζί με την 37χρονη σύζυγό του, τον 15χρονο γιό του, τον όποιο είχε βάλει στη διακίνηση, και τον 79χρονο πατέρα του.

Οι αστυνομικοί πριν προχωρήσουν στη σύλληψή του, είχαν βρει σε χωράφι ιδιοκτησίας του 3.224 γραμμάρια κοκαΐνης, αναγκαζόμενοι να σκάβουν για 11 ώρες, ενώ στις έρευνες που έγιναν στο σπίτι του πατέρα του βρήκαν

σε βάζο το ποσό των 26.650 ευρώ.
Σημειώνεται ότι η οικογένεια είχε απασχολήσει και στο παρελθόν την αστυνομία. Μάλιστα υπήρξε και επεισοδιακή καταδίωξη, παρουσία τότε των ανήλικων παιδιών τους, τα οποία δε δίστασαν να προωθήσουν στην επιχείρηση των ναρκωτικών, ενώ ο 42χρονος είχε συλληφθεί κατά το παρελθόν και στην Ιταλία μεταφέροντας ναρκωτικά, μαζί με ένα άλλο άτομο.
Είναι χαρακτηριστικό ότι στον 15χρονο γιο αποδίδεται ενεργός ρόλος στην διακίνηση των ναρκωτικών, με τις πληροφορίες να λένε ότι κρατούσε κουτί με πατατάκια, στον πάτο του οποίου βρισκόταν η κοκαΐνη.
Σύμφωνα με την αστυνομία η εισαγωγή των ναρκωτικών γινόταν πάντα οδικώς, κυρίως από Ολλανδία, ενώ η αξία της ποσότητας της κοκαΐνης που εντοπίστηκε στο χωράφι υπερβαίνει τις 350.000 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα