Οικογένεια Ντάρελ Σ3:Επ8

18:06 9/6/2021 - Πηγή: ΕΡΤ

Διαθέσιμο έως 16/06/2021

Ο Σπύρος, θέλοντας να αποφύγει το άδειο σπίτι του, περνάει πολύ χρόνο στο σπίτι των Ντάρελ, γεγονός που χαροποιεί τη Λουίζα.
Ο Λάρι δεν καταφέρνει να εκδώσει το βιβλίο του και για να βγάλει λίγα χρήματα καταφεύγει στο να στέλνει διανθισμένα και υπερβολικά άρθρα για την Κέρκυρα σε αγγλικές εφημερίδες. Στην πόλη γνωρίζει την Ελένα, το κορίτσι-λάστιχο ενός τσίρκου, και ερωτεύεται παράφορα.
Ο Λέσλι κάνει πρόταση γάμου στη Δάφνη αλλά σύντομα αποκαλύπτονται πληροφορίες για την πατρότητα

του παιδιού της που τον βάζουν σε σκέψεις.
Η Μάργκο ανησυχεί για το τι κρύβεται πίσω από την ξαφνική αλλαγή συμπεριφοράς του Ζόλταν.
Σύσσωμη η οικογένεια Ντάρελ αποφασίζει να βοηθήσει το πλανόδιο τσίρκο να αυξήσει την προσέλευση του κοινού. Η Λουίζα κι ο Σπύρος διαφημίζουν την παράσταση, ο Τζέρι βοηθά με τα ζώα, αφού βεβαιώνεται ότι δεν τα κακομεταχειρίζονται κι η Μάργκο με τον Λέσλι παρουσιάζουν ένα νούμερο που κόβει την ανάσα.
Στο τελευταίο επεισόδιο του κύκλου, η αγωνία κορυφώνεται. Η Λουίζα κι ο Σπύρος έρχονται ακόμα πιο κοντά. Υπάρχει μέλλον για τους δυο τους;
Ο Λάρι ανακαλύπτει ότι τα άρθρα του είχαν μεγάλη απήχηση στους Άγγλους αναγνώστες, οι οποίοι καταφθάνουν στο σπίτι των Ντάρελ ψάχνοντας κατάλυμα. Τι θα αλλάξει στη ζωή της οικογένειας;

Σκηνοθεσία: Στιβ Μπάρον
Σενάριο: Σάιμον Νάι
Παραγωγή: Sid Gentle Films Ltd για το ITV
Παίζουν: Κίλι Χόους, Μίλο Πάρκερ, Λέσλι Καρόν, Τζος Ο’ Κόνορ, Τζέιμς Κόσμο, Αλέξης Γεωργούλης, Γιώργος Καραμίχος, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Άννα Σάββα, Ντέιζι Γουότερστοουν, Κάλουμ Γούντχαουζ.



Το άρθρο Οικογένεια Ντάρελ Σ3:Επ8 εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Οικογένεια Ντάρελ Σ3 Επ8,oikogeneia ntarel s3 ep8