Οι πιθανές επενδύσεις στην Ελευσίνα και η θέση του εργατικού κέντρου

19:50 21/7/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

«Διαρροές» φαίνεται ότι υπήρξαν για το θέμα των επενδύσεων σε περιοχή της Ελευσίνας και τη στάση του εργατικού κέντρου, με αποτέλεσμα να υπάρξει δημόσια τοποθέτησή του για να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Ως πάγια θέση του – όπως τη χαρακτηρίζει το εργατικό κέντρο Ελευσίνας και Δυτικής Αττικής – είναι η υποστήριξη νόμιμων επενδύσεων, με σεβασμό στα προβλεπόμενα από την εργατική νομοθεσία και με σεβασμό στο περιβάλλον.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει γίνει μεγάλη και αβυσσαλέα προσπάθεια εμπλοκής του Εργατικού Κέντρου, και μάλιστα από φορείς της πόλης μας, σε πιθανές

επενδύσεις επιχειρηματιών, όπως αυτή του επιχειρηματία Σπανόπουλου στη θέση Καλυμπάκι.

Επειδή η υπόθεση έχει πάρει παράξενη τροπή αφού κάποιοι εμπλεκόμενοι φορείς αφήνουν με διάφορους τρόπους να διαρρέει ότι το Εργατικό Κέντρο όχι μόνο στηρίζει αλλά και «προμοτάρει» αυτή την επένδυση, είναι η ώρα να τοποθετηθούμε δημόσια σχετικά με τις αμπελοφιλοσοφίες και παραφιλολογίες που κυκλοφορούν στην πόλη μας.

Το Εργατικό Κέντρο Ελευσίνας – Δυτικής Αττικής έχει μια σαφή και διαχρονική θέση η οποία είναι η εξής:

Κάθε ΝΟΜΙΜΗ επένδυση στην περιοχή είναι αποδεκτή από την μεριά του Εργατικού Κέντρου , υπό την προϋπόθεση ότι τηρείται στο ακέραιο τόσο η εργατική νομοθεσία όσο και η περιβαλλοντική.

Επίσης, πρέπει να γίνει γνωστό στον κάθε πιθανό επενδυτή ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό να εγγυηθεί ότι μεγάλο μέρος των νέων θέσεων εργασίας θα καλυφθούν από τον μακρύ κατάλογο των ανέργων της ευρύτερης περιοχής του Θριασίου Πεδίου.

Οποιοδήποτε άλλο αφήγημα προσπαθούν να καταγράψουν κάποιοι δεν μας αφορά».

Keywords
Τυχαία Θέματα