Οι νικητές του 3ου Scratch Festival

10:05 5/7/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Το 3ο Scratch Festival, που διοργανώθηκε στον Τεχνοχώρο CARTEL, έδωσε την ευκαιρία σε νέους καλλιτέχνες, από τον χώρο του θεάτρου και της performance, να δημιουργήσουν και να παρουσιάσουν την πρώτη 20λεπτη εκδοχή της έμπνευσής τους.

Νικητές είναι οι No More Artists και η παράσταση “Who the fuck is Alice?”. Αναδείχτηκαν από το κοινό και κέρδισαν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν 12 ολοκληρωμένες

παραστάσεις στον Τεχνοχώρο τη νέα σεζόν, με δωρεάν τεχνική υποστήριξη, υπηρεσίες προβολής-επικοινωνίας και ποσοστό επί των εισπράξεων.

“Zούμε σε μια εποχή που έχουμε ανάγκη να δουλεύουμε συλλογικά, να στηρίζουμε ο ένας την προσπάθεια του άλλου και να μετατρέπουμε τις δυσκολίες γύρω μας σε έμπνευση και δημιουργία. Το Scratch Festival, για όλους τους παραπάνω λόγους, αποτελεί ένα προκλητικό εγχείρημα για τους καλλιτέχνες και τις καλλιτεχνικές ομάδες που έχουν στόχο να εκφραστούν και να διεκδικήσουν μια στέγη για τη θεατρική τους δημιουργία” αναφέρουν οι ιδρυτές του Τεχνοχώρου.

Λίγα λόγια για το “Who the fuck is Alice?”

Τέσσερις άνθρωποι, σε ένα υπόγειο πάρτι, ξεφαντώνουν. Ξαφνικά μια έκρηξη, τους διασκορπίζει νεκρούς τριγύρω. Όταν παρουσιαστεί η »’Αλίκη», (ο βομβιστής), όλα μπερδεύονται περισσότερο και αντί να πάρουν απαντήσεις για τον απρόσμενο θάνατό τους, αναρωτιούνται για την αξία της ζωής τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα