Οι κορυφαίοι του παγκοσμίου μπάντμιντον στο Σιδηρόκαστρο

01:06 20/4/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Μια σπουδαία διοργάνωση ανοίγει την αυλαία της αύριο Πέμπτη 20 Απριλίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Σιδηροκάστρου που θα φιλοξενήσει για τέσσερις μέρες το Διεθνές Τουρνουά μπάντμιντον Youth u11, u13, u15 και Junior u19.

Οι κορυφαίοι του αθλήματος σε αυτές τις ηλικίες, συνολικά 200 αθλητές στο youth και 100 στο junior (σύνολο 300 αθλητές με τους 200 να είναι από διάφορες

χώρες του κόσμου) θα βρίσκονται στο Σιδηρόκαστρο και υπόσχονται να προσφέρουν θέαμα υψηλού επιπέδου. Για τέσσερις μέρες το Σιδηρόκαστρο θα βρίσκεται στο επίκεντρο του Παγκοσμίου μπάντμιντον και ένας μεγάλος αριθμός αθλητών, προπονητών και φίλων του αθλήματος θα φιλοξενηθούν στο Νομό Σερρών με ότι θετικά έχει αυτό για την τοπική οικονομία. Το μπάντμιντον του Σιδηροκάστρου θα εκπροσωπηθεί με περίπου 50 αθλητές στο youth και 25 στο junior.

Ο Βασίλης Κιομουρτζίδης που οδήγησε το Ρούπελ στην κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος Ελλάδος μίλησε για την αξία του τουρνουά

Βασίλης Κιομουρτζίδης: «Κάτι το μοναδικό αυτή η διοργάνωση»

Ο προπονητής της πρωταθλήτριας ομάδας Ελλάδος, του Ρούπελ Σιδηροκάστρου Βασίλης Κιομουρτζίδης μίλησε στην ΕΡΤ Σερρών για το πόσο σημαντικό είναι μια τέτοια διοργάνωση να φιλοξενείται στο Σιδηρόκαστρο αλλά και το τι μπορούν να κάνουν οι αθλητές του στους αγώνες:

«Είναι κάτι πολύ σημαντικό για την περιοχή και νομίζω ότι οι περισσότεροι δεν το έχουν συνειδητοποιήσει! Είναι κάτι το μοναδικό να μπορείς να φιλοξενείς στο Σιδηρόκαστρο μια τόσο μεγάλη διοργάνωση κάθε χρόνο και τόσους πολλούς αθλητές από κάθε άκρη της γης. Ευτυχώς φέτος είχαμε και τη στήριξη του Δήμου και την πολύτιμη βοήθεια του. Όσο για το αγωνιστικό στις μικρές ηλικίες πιστεύω ότι θα πάμε πολύ καλά. Έχουμε αθλητές με πολύ ταλέντο . Βέβαια ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος. Αν και σε αυτές τις ηλικίες το αποτέλεσμα είναι το τελευταίο που μας απασχολεί. Περιμένουμε τον κόσμο στο γήπεδο να δει κάτι διαφορετικό και να το απολαύσει».

Οι κορυφαίοι αθλητές του κόσμου θα βρίσκονται για τέσσερις μέρες στο Σιδηρόκαστρο

Οι αγώνες ξεκινούν αύριο στις 9:00 το πρωί, η διάρκεια τους θα είναι μέχρι αργά το απόγευμα και θα συνεχιστούν την Παρασκευή, το Σαββάτο και την Κυριακή με τη διεξαγωγή των τελικών. Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

Keywords
Τυχαία Θέματα