Οι Ισπανικές εκλογές και το Brexit στο «Athens Calling» και το Πρώτο Πρόγραμμα

17:04 26/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Τη Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016, 10-12 το βράδυ, στην εκπομπή του Πρώτου Προγράμματος «Athens Calling», ο Περικλής Βασιλόπουλος συζητά για τις επιπτώσεις στην Ελλάδα και την Ευρώπη από τις ισπανικές εκλογές και το βρετανικό δημοψήφισμα.

Καλεσμένοι:

Κώστας Κορνέτης, Καθηγητής Ιστορίας (Ισπανία) και συγγραφέας του βιβλίου «Τα παιδιά της δικτατορίας», (εκδόσεις Πόλις). Γιάννης Μπαλαμπανίδης, Πολιτικός Επιστήμων και συγγραφέας του βιβλίου «Ευρωκομμουνισμός. Από την κομμουνιστική στη ριζοσπαστική ευρωπαϊκή Αριστερά», (εκδόσεις Πόλις).

Info
Κάθε Δευτέρα στις 10 το βράδυ, στο πλαίσιο της εκπομπής του Πρώτου Προγράμματος «Athens Calling», ο Περικλής Βασιλόπουλος με τη συνεργασία της Επιτροπής Κοινωνικής Ευθύνης και του Κέντρου Επικοινωνίας Ενημέρωσης Πολιτών (ΚΕΕΠ) της ΕΡΤ, προωθεί το συμμετοχικό κοινωνικό διάλογο διαμέσου του Συμβουλίου Κοινωνικού Ελέγχου της ΕΡΤ και παρουσιάζει θέματα κοινωνικής ευθύνης και δικαιωμάτων στην Ελλάδα, στην Ευρώπη και στον κόσμο.

Πρόκειται για μια δίωρη, βραδινή ραδιοφωνική περιήγηση σε καινοτόμες ιδέες και πρακτικές που προσπαθεί να ανοίξει γέφυρες με τους Έλληνες της Διασποράς.

Keywords
Τυχαία Θέματα