«Οι έξι αδελφές» στην ΕΡΤ1

01:05 20/11/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Το 45ο και το 46ο επεισόδιο του πέμπτου κύκλου της εξαιρετικής δραματικής σειράς εποχής «Οι έξι αδελφές» (Seis hermanas / Six sisters), παραγωγής Ισπανίας (RTVE) 2016, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν -σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση-οι τηλεθεατές της ΕΡΤ1, τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 18:50.

Υπόθεση: Μαδρίτη, 1920. Οι έξι αδελφές Σίλβα είναι η ψυχή στις διασκεδάσεις της υψηλής κοινωνίας της Μαδρίτης. Όμορφες, κομψές, αριστοκρατικές, γλυκές και εκλεπτυσμένες, οι έξι αδελφές απολαμβάνουν μια

ζωή χωρίς σκοτούρες, μέχρι που ο χήρος πατέρας τους παθαίνει ένα σοβαρό ατύχημα που τις αναγκάζει να αντιμετωπίσουν μια καινούργια πραγματικότητα: η οικογενειακή επιχείρηση βρίσκεται σε κρίση και η μόνη πιθανότητα σωτηρίας εξαρτάται από τις ίδιες.

Τώρα, ο τρόπος ζωής που ήξεραν, πρέπει να αλλάξει ριζικά. Έχουν μόνο η μία την άλλη. Οι ζωές τους αρχίζουν να στροβιλίζονται μέσα στο πάθος, στη φιλοδοξία, τη ζήλια, την εξαπάτηση, την απογοήτευση, την άρνηση και την αποδοχή της αληθινής αγάπης, που μπορεί να καταφέρει τα πάντα, ακόμα και να σώσει μια επιχείρηση σε ερείπια. Γιατί ο έρωτας παραμονεύει σε κάθε στροφή.

Επεισόδιο 45ο. Η Φραντζέσκα ανακαλύπτει το ματωμένο μαντήλι και ζητά από τον Λουίς να μάθει τι συνέβη στη συνάντηση με την Μπεατρίς και εκείνος της λέει την αλήθεια. Η Φραντζέσκα τον πιστεύει, όμως, τα γεγονότα τους προλαβαίνουν, τον συλλαμβάνει ο επιθεωρητής Βελάσκο. Η εκδοχή του Λουίς συγκρούεται με τη μαρτυρία του Γκαμπριέλ. Παρόλα αυτά, η Φραντζέσκα, προς έκπληξη των αδελφών της, υπερασπίζεται την αθωότητα του Λουίς. Η Αντολφίνα αντιλαμβάνεται ότι οι ανιψιές της θέλουν να τη στείλουν σε σανατόριο και παρακαλεί την Αντέλα να της επιτρέψει να μείνει μαζί της. Η Αντέλα δέχεται, όμως, πρέπει να βρει ένα άτομο να τη φροντίζει, πράγμα καθόλου εύκολο. Η Μπιάνκα, μετά τις παραινέσεις του Εμίλιο, αποφασίζει να μιλήσει με τον Κριστόμπαλ. Όμως, όταν θα φτάσει στο σπίτι του θα συναντήσει κάτι απρόσμενο.

Επεισόδιο 46ο. Ο Σαλβαδόρ εξακολουθεί να αγνοείται και η Ντιάνα είναι ιδιαίτερα ανήσυχη. Στο μεταξύ, ο Βελάσκο συνεχίζει την έρευνά του για τον δον Λουίς, ο οποίος έχει ήδη προφυλακιστεί. Ο Γκαμπριέλ δηλώνει ότι είναι ο ένοχος για το φόνο της Μπεατρίς, όμως, η Φραντζέσκα αρνείται να το πιστέψει. Ο Ροδόλφο και η Μπιάνκα κοιτούν διαμερίσματα για να ζήσουν μόνοι τους, γεγονός που εξοργίζει την Ντολόρες. Όμως, η Μπιάνκα ζητά χρόνο από τον Ροδόλφο για να μπορέσουν να αναβιώσουν τον γάμο τους. Από την άλλη πλευρά, ο αναρχικός Ματέο μιλά στον Κριστόμπαλ για το δηλητήριο αμιάντου και πώς οι επιχειρηματίες το καλύπτουν.


Παίζουν: Μάρτα Λαγιάλντε (Ντιάνα Σίλβα), Μαριόνα Τένα (Μπιάνκα Σίλβα), Σίλια Φρεϊχέιρο (Αντέλα Σίλβα), Μαρία Κάστρο (Φραντζέσκα Σίλβα), Καντέλα Σεράτ (Σίλια Σίλβα), Κάρλα Ντίαζ (Ελίσα Σίλβα), Άλεξ Αδροβέρ (Σαλβαδόρ Μοντανέρ), Χουάν Ριμπό (Δον Ρικάρντο Σίλβα)

Σκηνοθεσία: Αντόνιο Χερνάντεζ, Μιγκέλ Κόντε, Νταβίντ Ουγιόα, Χαϊμέ Μποτέλα και Ίνμα Τορέντ

Kάθε επεισόδιο της σειράς αναρτάται στην ιστοσελίδα www.ert.gr στη διεύθυνση την ημέρα προβολής του, όπου και παραμένει για 14 ημέρες.

Keywords
Αναζητήσεις
εξι αδελφες γιατι εφυγε η φραντζεσκα
Τυχαία Θέματα