«Οι έξι αδελφές» στην ΕΡΤ1

01:04 14/11/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Το 39ο και το 40ο επεισόδιο του πέμπτου κύκλου της εξαιρετικής δραματικής σειράς εποχής «Οι έξι αδελφές» (Seis hermanas / Six sisters), παραγωγής Ισπανίας (RTVE) 2016, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν -σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση-οι τηλεθεατές της ΕΡΤ1, την Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 18:50.

Υπόθεση: Μαδρίτη, 1920. Οι έξι αδελφές Σίλβα είναι η ψυχή στις διασκεδάσεις της υψηλής κοινωνίας της Μαδρίτης. Όμορφες, κομψές, αριστοκρατικές, γλυκές και εκλεπτυσμένες, οι έξι αδελφές απολαμβάνουν μια ζωή

χωρίς σκοτούρες, μέχρι που ο χήρος πατέρας τους παθαίνει ένα σοβαρό ατύχημα που τις αναγκάζει να αντιμετωπίσουν μια καινούργια πραγματικότητα: η οικογενειακή επιχείρηση βρίσκεται σε κρίση και η μόνη πιθανότητα σωτηρίας εξαρτάται από τις ίδιες.

Τώρα, ο τρόπος ζωής που ήξεραν, πρέπει να αλλάξει ριζικά. Έχουν μόνο η μία την άλλη. Οι ζωές τους αρχίζουν να στροβιλίζονται μέσα στο πάθος, στη φιλοδοξία, τη ζήλια, την εξαπάτηση, την απογοήτευση, την άρνηση και την αποδοχή της αληθινής αγάπης, που μπορεί να καταφέρει τα πάντα, ακόμα και να σώσει μια επιχείρηση σε ερείπια. Γιατί ο έρωτας παραμονεύει σε κάθε στροφή.

Επεισόδιο 39ο : Ενώ ο δον Λουίς φαίνεται ότι έχει καταφέρει να αποκτήσει ηρεμία στη σχέση του με την Φραντζέσκα, η Μπεατρίς του ανακοινώνει ότι περιμένει το παιδί του και τον εκβιάζει για να αφήσει τη γυναίκα του. Στο μεταξύ, η Ντιάνα και ο Σαλβαδόρ αγωνίζονται να βρουν το φάκελο του Μπράουν, του Γερμανού που θα συναντηθεί με τον Ροδόλφο, για να τον δώσουν στον Γκριν. Η Μπιάνκα ζητάει τη βοήθεια της βασίλισσας για να σώσει την Ινές, ενώ ο Κριστόμπαλ, για τον ίδιο λόγο, στρέφεται στον Ροδόλφο. Η Αντέλα καταφέρνει να εκβιάσει την Λετίσια, ώστε να πουλήσει την υποθήκη του σπιτιού, όμως ο νέος ιδιοκτήτης θα είναι μια έκπληξη για εκείνη.


Επεισόδιο 40ο : Η Ντιάνα και ο Σαλβαδόρ – μετά τη δολοφονία του Γκριν – προσπαθούν να εντοπίσουν τον Αλόνσο για να τους πει τι να κάνουν με τα αρχεία που έκλεψαν. Η κατάσταση περιπλέκεται όταν ο Ροδόλφο ανακαλύπτει ότι του έχουν κλέψει τα έγγραφα, ενώ η Ντιάνα συνειδητοποιεί ότι το περιεχόμενό τους είναι πιο σημαντικό από όσο νόμιζαν. Η Αντολφίνα, όταν μαθαίνει την οικονομική κατάσταση της Αντέλα, αποφασίζει να εγκατασταθεί στο σπίτι της και να βοηθήσει τη μικρή να αντιμετωπίσει το νέο ιδιοκτήτη: τον δον Ρικάρντο. Από την άλλη πλευρά, η Ελίσα έχει όλο και περισσότερες αμφιβολίες για τη σχέση της με τον Κάρλος.

Παίζουν: Μάρτα Λαγιάλντε (Ντιάνα Σίλβα), Μαριόνα Τένα (Μπιάνκα Σίλβα), Σίλια Φρεϊχέιρο (Αντέλα Σίλβα), Μαρία Κάστρο (Φραντζέσκα Σίλβα), Καντέλα Σεράτ (Σίλια Σίλβα), Κάρλα Ντίαζ (Ελίσα Σίλβα), Άλεξ Αδροβέρ (Σαλβαδόρ Μοντανέρ), Χουάν Ριμπό (Δον Ρικάρντο Σίλβα)

Σκηνοθεσία: Αντόνιο Χερνάντεζ, Μιγκέλ Κόντε, Νταβίντ Ουγιόα, Χαϊμέ Μποτέλα και Ίνμα Τορέντ

Kάθε επεισόδιο της σειράς αναρτάται στην ιστοσελίδα www.ert.gr στη διεύθυνση την ημέρα προβολής του, όπου και παραμένει για 14 ημέρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα