«Οι έξι αδελφές» στην ΕΡΤ1

01:18 8/11/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Το 31ο και το 32ο επεισόδιο του πέμπτου κύκλου της εξαιρετικής δραματικής σειράς εποχής «Οι έξι αδελφές» (Seis hermanas / Six sisters), παραγωγής Ισπανίας (RTVE) 2016, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν -σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση– οι τηλεθεατές της ΕΡΤ1, την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 18:50.

Υπόθεση: Μαδρίτη, 1920. Οι έξι αδελφές Σίλβα είναι η ψυχή στις διασκεδάσεις της υψηλής κοινωνίας της Μαδρίτης. Όμορφες, κομψές, αριστοκρατικές, γλυκές και εκλεπτυσμένες, οι έξι αδελφές απολαμβάνουν μια

ζωή χωρίς σκοτούρες, μέχρι που ο χήρος πατέρας τους παθαίνει ένα σοβαρό ατύχημα που τις αναγκάζει να αντιμετωπίσουν μια καινούργια πραγματικότητα: η οικογενειακή επιχείρηση βρίσκεται σε κρίση και η μόνη πιθανότητα σωτηρίας εξαρτάται από τις ίδιες.

Τώρα, ο τρόπος ζωής που ήξεραν, πρέπει να αλλάξει ριζικά. Έχουν μόνο η μία την άλλη. Οι ζωές τους αρχίζουν να στροβιλίζονται μέσα στο πάθος, στη φιλοδοξία, τη ζήλια, την εξαπάτηση, την απογοήτευση, την άρνηση και την αποδοχή της αληθινής αγάπης, που μπορεί να καταφέρει τα πάντα, ακόμα και να σώσει μια επιχείρηση σε ερείπια. Γιατί ο έρωτας παραμονεύει σε κάθε στροφή.

Επεισόδιο 31 : Η μέρα της βάφτισης έφτασε και όλη η οικογένεια ετοιμάζεται να γιορτάσει το γεγονός. Η Αντέλα και ο Χερμάν είναι ευτυχισμένοι παρά την ανησυχία της Σίλβα για τη συνάντηση με τη Λετίσια, την αδελφή του πρώην συζύγου της. Ο επιθεωρητής Βελάσκο υποπτεύεται ότι πίσω από τις απειλές προς τη Σίλβα, κρύβεται αυτή η γυναίκα. Η Σίλια και ο Βελάσκο, αποφασίζουν να μην πούνε τίποτα στην Αντέλα αφού δεν έχουν ακόμα αποδείξεις και να την προστατεύουν διακριτικά. Το μυστήριο στέφεται με επιτυχία. Όλοι διασκεδάζουν και είναι ευτυχισμένοι μέχρι την εμφάνιση ενός απρόσκλητου καλεσμένου.

Επεισόδιο 32 : Η Αντέλα είναι συντετριμμένη με τον θάνατο του συζύγου της. Στην ανάκριση ομολογεί ότι υποπτεύεται την Λετίσια και την Καρολίνα. Και οι δύο είχαν το κίνητρο για να σκοτώσουν τον Χερμάν. Οι αδελφές Σίλβα πιστεύουν ότι ο πραγματικός στόχος του δολοφόνου ήταν η Αντέλα, ενώ η Ελίσα είναι πεπεισμένη ότι ο ένοχος είναι η Καρολίνα. Ο Βελάσκο και η Σίλια πηγαίνουν στο τόπο του εγκλήματος αναζητώντας στοιχεία. Ο Μπράιαν Γκριν διαβεβαιώνει την Ντιάνα ότι το έργο της ως κατάσκοπος δεν έχει καμία σχέση με τη δολοφονία. Η Μπιάνκα ζηλεύει τον Κριστόμπαλ πιστεύοντας ότι η σχέση του με την Ινές είναι ύποπτη.

Παίζουν: Μάρτα Λαγιάλντε (Ντιάνα Σίλβα), Μαριόνα Τένα (Μπιάνκα Σίλβα), Σίλια Φρεϊχέιρο (Αντέλα Σίλβα), Μαρία Κάστρο (Φραντζέσκα Σίλβα), Καντέλα Σεράτ (Σίλια Σίλβα), Κάρλα Ντίαζ (Ελίσα Σίλβα), Άλεξ Αδροβέρ (Σαλβαδόρ Μοντανέρ), Χουάν Ριμπό (Δον Ρικάρντο Σίλβα)

Σκηνοθεσία: Αντόνιο Χερνάντεζ, Μιγκέλ Κόντε, Νταβίντ Ουγιόα, Χαϊμέ Μποτέλα και Ίνμα Τορέντ

Kάθε επεισόδιο της σειράς αναρτάται στην ιστοσελίδα www.ert.gr στη διεύθυνση την ημέρα προβολής του, όπου και παραμένει για 14 ημέρες.

Keywords
Αναζητήσεις
πως πεθανε ο χερμαν εξι αδελφες
Τυχαία Θέματα