«Οι έξι αδελφές» – 27ο και 28ο επεισόδιο στην ΕΡΤ2

05:34 1/12/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2 θα έχουν την ευκαιρία ν’ απολαύσουν – σε Α΄τηλεοπτική μετάδοση– το 27ο και 28ο επεισόδιο της νέας δραματικής σειράς εποχής «Οι Έξι αδελφές» (Seis hermanas / Six sisters), παραγωγής Ισπανίας (RTVE) 2015, την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016, στις 19:00.

Σκηνοθεσία: Αντόνιο Χερνάντεζ, Μιγκέλ Κόντε, Νταβίντ Ουγιόα, Χαϊμέ Μποτέλα και Ίνμα Τορέντε.

Πρωταγωνιστούν: Μάρτα Λαγιάλντε (Ντιάνα Σίλβα), Μαριόνα Τένα (Μπιάνκα Σίλβα), Σίλια Φρεϊχέιρο (Αντέλα Σίλβα), Μαρία Κάστρο (Φραντζέσκα Σίλβα), Καντέλα Σεράτ (Σίλια Σίλβα), Κάρλα Ντίαζ (Ελίσα

Σίλβα), Άλεξ Αδροβέρ (Σαλβαδόρ Μοντανέρ), Χουάν Ριμπό (Δον Ρικάρντο Σίλβα).

Υπόθεση: Μαδρίτη, 1920. Οι έξι αδελφές Σίλβα είναι η ψυχή στις διασκεδάσεις της υψηλής κοινωνίας της Μαδρίτης. Όμορφες, κομψές, αριστοκρατικές, γλυκές και εκλεπτυσμένες, οι έξι αδελφές απολαμβάνουν μια ζωή χωρίς σκοτούρες, μέχρι που ο χήρος πατέρας τους παθαίνει ένα σοβαρό ατύχημα που τις αναγκάζει να αντιμετωπίσουν μια καινούργια πραγματικότητα: η οικογενειακή επιχείρηση βρίσκεται σε κρίση και η μόνη πιθανότητα σωτηρίας εξαρτάται από τις ίδιες.

Τώρα, ο τρόπος ζωής που ήξεραν, πρέπει να αλλάξει ριζικά. Έχουν μόνο η μία την άλλη. Οι ζωές τους αρχίζουν να στροβιλίζονται μέσα στο πάθος, στη φιλοδοξία, τη ζήλια, την εξαπάτηση, την απογοήτευση, την άρνηση και την αποδοχή της αληθινής αγάπης, που μπορεί να καταφέρει τα πάντα, ακόμα και να σώσει μια επιχείρηση σε ερείπια. Γιατί ο έρωτας παραμονεύει σε κάθε στροφή.

Επεισόδιο 27ο: «Mea culpa»

Η Ελίσα κατηγορεί την Ντιάνα για το φιλί στον Σαλβαδόρ, γεγονός που προκαλεί άγρια αντιπαράθεση μεταξύ των δύο αδελφών… μία αντιπαράθεση με απρόσμενες συνέπειες. Και αυτή δεν είναι η μόνη διαμάχη μεταξύ αδελφών: ο Κριστόμπαλ είναι πρόθυμος να προσφέρει τις ιατρικές του υπηρεσίες στην Μπιάνκα που αρρώστησε πάλι, γεγονός που προκαλεί την οργή του Ροδόλφο, ο οποίος έχει απαγορεύσει στον αδελφό του να πηγαίνει στο σπίτι των Σίλβα. Ένα αθώο μαντίλι οδηγεί το Δον Ρικάρντο στα ίχνη του μυστικού των αδελφών Σίλβα: τη νυχτερινή δουλειά τους στο εργοστάσιο, πράγμα που θα ωθήσει την Ντιάνα να περάσει στην αντεπίθεση και να στραφεί κατά του θείου της. Η Φραντζέσκα φοβάται ότι η φίλη της Λουσία θα ανακαλύψει ότι εκείνη είναι η Μπέλα Μαργαρίτα. Αν το μάθει η Λουσία, σύντομα θα το μάθει όλη η Μαδρίτη. Πώς μπορεί να διαφυλάξει το μυστικό της; Επίσης, μυστική παραμένει η ταυτότητα του ατόμου που στέλνει λουλούδια στην Αντέλα, αυτή τη φορά δε, συνοδεύονται από μια αινιγματική και επικίνδυνη πρόταση.

Επεισόδιο 28ο: «Ο μυστικός θαυμαστής»

Χάρη στον Μπερνάρντο, οι αδελφές Σίλβα βρίσκουν μια νομική λύση για να μπορέσουν να αποφύγουν τη συνεχή πολιορκία του θείου τους Δον Ρικάρντο στο εργοστάσιο. Και χάρη σ’ έναν άλλον άντρα, αυτή τη φορά τον Χερμάν, η Αντέλα ανακαλύπτει την ταυτότητα του ανώνυμου θαυμαστή. Αυτή η αποκάλυψη είναι απρόσμενη για όλους. Ένα άλλο μυστικό των αδελφών Σίλβα είναι η αληθινή ταυτότητα της Μπέλα Μαργαρίτα, την οποία η Φραντζέσκα θα διαφυλάξει μ’ ένα περίεργο τέχνασμα που προτείνει στον Γκαμπριέλ και με το οποίο επιδιώκει να διαλύσει τις υποψίες της φίλης της Λουσία. Ωστόσο, ένα απρόσμενο γεγονός θα ταράξει ξαφνικά την ησυχία στο σπίτι των Σίλβα. Μία από τις αδελφές θα εξαφανιστεί.

Kάθε επεισόδιο της σειράς θα αναρτάται στην ιστοσελίδα www.ert.gr στη διεύθυνση κάθε βράδυ στις 11, όπου και θα παραμένει για 14 ημέρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα