«Οι έξι αδελφές» – 1ο και 2ο επεισόδιο στην ΕΡΤ2

07:06 14/11/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2 θα έχουν την ευκαιρία ν’ απολαύσουν – σε Α΄τηλεοπτική μετάδοση– το 1ο και 2ο επεισόδιο της νέας δραματικής σειράς εποχής «Οι Έξι αδελφές» (Seis hermanas / Six sisters), παραγωγής Ισπανίας (RTVE) 2015, τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016, στις 19:00.

Σκηνοθεσία: Αντόνιο Χερνάντεζ, Μιγκέλ Κόντε, Νταβίντ Ουγιόα, Χαϊμέ Μποτέλα και Ίνμα Τορέντε.

Πρωταγωνιστούν: Μάρτα Λαγιάλντε (Ντιάνα Σίλβα), Μαριόνα Τένα (Μπιάνκα Σίλβα), Σίλια Φρεϊχέιρο (Αντέλα Σίλβα), Μαρία Κάστρο (Φραντζέσκα Σίλβα), Καντέλα Σεράτ (Σίλια Σίλβα), Κάρλα Ντίαζ (Ελίσα Σίλβα), Άλεξ Αδροβέρ

(Σαλβαδόρ Μοντανέρ), Χουάν Ριμπό (Δον Ρικάρντο Σίλβα).

Υπόθεση: Μαδρίτη, 1920. Οι έξι αδελφές Σίλβα είναι η ψυχή στις διασκεδάσεις της υψηλής κοινωνίας της Μαδρίτης. Όμορφες, κομψές, αριστοκρατικές, γλυκές και εκλεπτυσμένες, οι έξι αδελφές απολαμβάνουν μια ζωή χωρίς σκοτούρες, μέχρι που ο χήρος πατέρας τους παθαίνει ένα σοβαρό ατύχημα που τις αναγκάζει να αντιμετωπίσουν μια καινούργια πραγματικότητα: η οικογενειακή επιχείρηση βρίσκεται σε κρίση και η μόνη πιθανότητα σωτηρίας εξαρτάται από τις ίδιες.

Τώρα, ο τρόπος ζωής που ήξεραν, πρέπει να αλλάξει ριζικά. Έχουν μόνο η μία την άλλη. Οι ζωές τους αρχίζουν να στροβιλίζονται μέσα στο πάθος, στη φιλοδοξία, τη ζήλια, την εξαπάτηση, την απογοήτευση, την άρνηση και την αποδοχή της αληθινής αγάπης, που μπορεί να καταφέρει τα πάντα, ακόμα και να σώσει μια επιχείρηση σε ερείπια. Γιατί ο έρωτας παραμονεύει σε κάθε στροφή.

Επεισόδιο 1ο: «Δικαιώματα και υποχρεώσεις»

Στις αίθουσες του καζίνο γιορτάζονται οι αρραβώνες της Μπιάνκα Σίλβα με τον Ροδόλφο Λοϊγκόρι. Ο Δον Φερνάντο Σίλβα αισθάνεται υπερήφανος με τις έξι κόρες του στο πλευρό του. Οι Λοϊγκόρι είναι μια καλή οικογένεια και η Μπιάνκα είναι ενθουσιασμένη με τη δεξίωση. Είναι μία ιδιαίτερη μέρα για όλη την οικογένεια Σίλβα. Εκεί παρευρίσκεται και ο Σαλβαδόρ Μοντανέρ, ένας όμορφος νεαρός που θα γίνει ο πρωταγωνιστής της βραδιάς και δεν θα περάσει απαρατήρητος, ούτε στην Ντιάνα, ούτε στη μικρή της οικογένειας Σίλβα.
Όλοι στην οικογένεια Σίλβα είναι ευτυχισμένοι. Δεν γνωρίζουν ότι σε λίγο ένα τρομερό γεγονός θα αλλάξει τη ζωή τους για πάντα. Η Αντέλα, η Μπιάνκα, η Ντιάνα, η Σίλια, η Φραντζέσκα και η Ελίσα θα πρέπει να πάρουν τα ηνία της οικογένειας και της κλωστοϋφαντουργικής εταιρείας του πατέρα τους, αν δεν θέλουν να χάσουν την περιουσία και τη ζωή τους, όπως ήταν μέχρι σήμερα. Το μέλλον και τα όνειρά τους βρίσκονται σε κίνδυνο. Όμως… Πώς να επιβιώσουν μόνες τους σ’ έναν κόσμο όπου οι γυναίκες δεν έχουν ούτε δικαίωμα ψήφου.

Επεισόδιο 2ο: «Πάντα έχεις λόγο να πεις ψέματα»

Μετά το θάνατο του Δον Φερνάντο, ο Σαλβαδόρ Μοντανέρ αναλαμβάνει τη θέση του διευθυντή στο εργοστάσιο, ενώ οι αδελφές Σίλβα έρχονται αντιμέτωπες μ’ ένα νέο πρόβλημα: οι εργάτες ετοιμάζονται για απεργία γιατί έχουν μείνει απλήρωτοι πολύ καιρό.
Ωστόσο, αυτό δεν είναι το μοναδικό τους πρόβλημα. Το ψέμα για τον πατέρα τους μπορεί να αποκαλυφθεί, εάν ο ιερέας της ενορίας δεν λάβει το πιστοποιητικό θανάτου και μόνο ένας άνθρωπος μπορεί να βοηθήσει τις αδελφές Σίλβα: ο Κριστόμπαλ Λοϊγκόρι. Στο μεταξύ η Ελίσα συνεχίζει να είναι καταρρακωμένη από το θάνατο του πατέρα της και αρνείται να δει οποιονδήποτε… Η Φραντζέσκα γνωρίζει κάποιον που θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή της: ο Γκαμπριέλ, γιος των ιδιοκτητών του Αμπιγκού και εργάτης στο εργοστάσιο, μαγεύεται από τη φωνή της.

Kάθε επεισόδιο της σειράς θα αναρτάται στην ιστοσελίδα www.ert.gr στη διεύθυνση κάθε βράδυ στις 11, όπου και θα παραμένει για 14 ημέρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα