«Οι έξι αδελφές» – 19ο και 20ο επεισόδιο στην ΕΡΤ2

05:35 25/11/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2 θα έχουν την ευκαιρία ν’ απολαύσουν – σε Α΄τηλεοπτική μετάδοση– το 19ο και 20ο επεισόδιο της νέας δραματικής σειράς εποχής «Οι Έξι αδελφές» (Seis hermanas / Six sisters), παραγωγής Ισπανίας (RTVE) 2015, την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016, στις 19:00.

Σκηνοθεσία: Αντόνιο Χερνάντεζ, Μιγκέλ Κόντε, Νταβίντ Ουγιόα, Χαϊμέ Μποτέλα και Ίνμα Τορέντε.

Πρωταγωνιστούν: Μάρτα Λαγιάλντε (Ντιάνα Σίλβα), Μαριόνα Τένα (Μπιάνκα Σίλβα), Σίλια Φρεϊχέιρο (Αντέλα Σίλβα), Μαρία Κάστρο (Φραντζέσκα Σίλβα), Καντέλα Σεράτ (Σίλια Σίλβα), Κάρλα Ντίαζ (Ελίσα

Σίλβα), Άλεξ Αδροβέρ (Σαλβαδόρ Μοντανέρ), Χουάν Ριμπό (Δον Ρικάρντο Σίλβα).

Υπόθεση: Μαδρίτη, 1920. Οι έξι αδελφές Σίλβα είναι η ψυχή στις διασκεδάσεις της υψηλής κοινωνίας της Μαδρίτης. Όμορφες, κομψές, αριστοκρατικές, γλυκές και εκλεπτυσμένες, οι έξι αδελφές απολαμβάνουν μια ζωή χωρίς σκοτούρες, μέχρι που ο χήρος πατέρας τους παθαίνει ένα σοβαρό ατύχημα που τις αναγκάζει να αντιμετωπίσουν μια καινούργια πραγματικότητα: η οικογενειακή επιχείρηση βρίσκεται σε κρίση και η μόνη πιθανότητα σωτηρίας εξαρτάται από τις ίδιες.

Τώρα, ο τρόπος ζωής που ήξεραν, πρέπει να αλλάξει ριζικά. Έχουν μόνο η μία την άλλη. Οι ζωές τους αρχίζουν να στροβιλίζονται μέσα στο πάθος, στη φιλοδοξία, τη ζήλια, την εξαπάτηση, την απογοήτευση, την άρνηση και την αποδοχή της αληθινής αγάπης, που μπορεί να καταφέρει τα πάντα, ακόμα και να σώσει μια επιχείρηση σε ερείπια. Γιατί ο έρωτας παραμονεύει σε κάθε στροφή.

Επεισόδιο 19ο: «Εμφανίσεις»

Ο Δον Ρικάρντο δεν καταλαβαίνει πώς το εργοστάσιο Σίλβα μπορεί και συνεχίζει να λειτουργεί με τον ίδιο ρυθμό, όταν τώρα έχει πολύ λιγότερους εργάτες και μόνο μία βάρδια. Με το φόβο ότι στο τέλος ο θείος τους θα μάθει ότι είναι εκείνες που δουλεύουν κρυφά το βράδυ, η Ντιάνα αποφασίζει να προσεγγίσει τον Δον Ρικάρντο για να ανακαλύψει προς τι το μεγάλο ενδιαφέρον του για την οικονομική κατάσταση των «Υφασμάτων Σίλβα».
Η Φραντζέσκα αντιλαμβάνεται μια ερωτική διάθεση από την πλευρά του Δον Λούις, ενώ την ίδια στιγμή μεγαλώνει το ενδιαφέρον της για τον Γκαμπριέλ. Μια τηλεφωνική συζήτηση μεταξύ του Κριστόμπαλ και της Μπιάνκα, την οποία παρεξηγεί ο Ροδόλφο, θα φέρει σε σύγκρουση τους αδελφούς Λοϊγκόρι. Μια παρόμοια αντιπαράθεση συμβαίνει μεταξύ της Αντέλα και της Καρολίνα, όταν η τελευταία επιστρέφει στις Σίλβα το φόρεμα που της είχε δωρίσει ο Χερμάν.


Επεισόδιο 20ο: «Επιθυμίες»

Τόσο η Αντέλα όσο και η Μπιάνκα, πρέπει να αποφασίσουν ανάμεσα σ’ αυτό που τους υπαγορεύουν οι επιθυμίες τους από τη μία και η λογική τους από την άλλη, σε σχέση με τον Χερμάν και τον Κριστόμπαλ αντίστοιχα. Στο μεταξύ ο Ροδόλφο, κρυφά από την Μπιάνκα, υποκύπτει στη γοητεία της Βικτόρια. Η Φραντζέσκα δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη: η φίλη της Λουσία φτάνει από το Παρίσι και αρχίζει να οργανώνει σχέδια για να γνωρίσει τους δύο άντρες που ανταγωνίζονται για την καρδιά της Φραντζέσκα. Τελικά, η επιθυμία της Ελίσα να συναντήσει τον Σαλβαδόρ φαίνεται να υλοποιείται. Ο Σαλβαδόρ ανακαλύπτει τις πραγματικές προθέσεις του Δον Ρικάρντο, που δεν είναι άλλες από το κλείσιμο του εργοστασίου. Πώς μπορεί να το αποτρέψει αυτό ο Σαλβαδόρ, χωρίς να αποκαλυφθεί το μυστικό του;

Kάθε επεισόδιο της σειράς θα αναρτάται στην ιστοσελίδα www.ert.gr στη διεύθυνση κάθε βράδυ στις 11, όπου και θα παραμένει για 14 ημέρες.

Keywords
Αναζητήσεις
ερτ2 οι εξι αδελφές σειρά, οι εξι αδελφες γ κυκλος επεισοδια 17
Τυχαία Θέματα