Ο ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου για τη νέα σχολική χρονιά

13:11 11/9/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

«Όπως σε όλη την Ελλάδα, έτσι και στη Λέσβο, για δεύτερη συνεχή χρονιά, τα σχολεία ανοίγουν έτσι όπως θα έπρεπε: με καθηγητές, δασκάλους και βιβλία. με το αυτονόητο δηλαδή. Αυτό το «αυτονόητο» όμως, αποτελούσε για πάρα πολλά χρόνια μια επιδίωξη χωρίς αποτέλεσμα, μια προσδοκία ανεκπλήρωτη. Είναι μια νίκη της κοινωνίας μας και είμαστε περήφανοι που έγινε πράξη από τα πρώτα κιόλας χρόνια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-

ΑΝΕΛ» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου σε ανακοίνωσή του, ενώ μεταξύ άλλων επισημαίνει:

«Ευχόμαστε σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες του νησιού μας, σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα, αυτή η χρονιά να είναι μια χρονιά επιτυχιών σε ότι στοχεύουν και ονειρεύονται για το μέλλον τους.

Ακόμα και τα δεκάδες σχολεία που έπαθαν μικρότερες ή μεγαλύτερες ζημιές από τον καταστροφικό σεισμό που έγινε πριν από τρείς μήνες, είναι στην συντριπτική πλειοψηφία τους έτοιμα να δεχτούν μαθητές, δασκάλους και καθηγητές. Στις ελάχιστες περιπτώσεις σχολείων που υπέστησαν σοβαρότερες ζημιές και ολοκληρώνεται τώρα η αποκατάστασή τους, η αναστάτωση που θα υποστούν, μαθητές, καθηγητές, δάσκαλοι και γονείς θα είναι η μικρότερη δυνατή.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου και ο βουλευτής του Γ. Πάλλης, συγχαίρουν όλους και όλες, που το προηγούμενο διάστημα, μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα προσπάθησαν για την επούλωση των πληγών που άνοιξε αυτή η καταστροφή και στην εκπαιδευτική κοινότητα του νησιού.»

Keywords
Τυχαία Θέματα