Ο ΣΥΡΙΖΑ Ικαρίας για την έλευση του πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη στο νησί

12:06 7/2/2021 - Πηγή: ΕΡΤ

Ο ΣΥΡΙΖΑ Ικαρίας σχολιάζει τα τεκταινόμενα κατά την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο νησί και για άλλη μια φορά καταθέτει την πρότασή του για την προστασία των νησιών από την πανδημία.
Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση τυο ΣΥΡΙΖΑ: “Χαιρετίζουμε τις συλλογικότητες που αποδοκίμασαν αυτήν την κακόγουστη παράσταση που σκοπό είχε να εξασφαλιστούν μερικά λεπτά θετικής δημοσιότητας για τον κύριο Μητσοτάκη. Η κακογουστιά όμως αγγίζει τα όρια της επικινδυνότητας όταν

έρχεται μια πολυμελής κουστωδία από την Αθήνα, μια κόκκινη από κορονοϊό περιοχή, σε ένα παρθένο από κορονοϊό νησί. Τραγικός επίλογος της επίσκεψης, ο συνωστισμός δεκάδων ανθρώπων σε μια βεράντα του Ευδήλου, για το αποχαιρετιστήριο πάρτι, κατά παράβαση όλων των μέτρων με πρωθυπουργική υπογραφή… Αν κάτι χρειάζεται το νησί μας, αυτή τη δύσκολη περίοδο, είναι ο στοχευμένος επιδημιολογικός έλεγχος στις εισόδους του νησιού, τα δύο λιμάνια και το αεροδρόμιο και ενδεχομένως, χαλάρωση των ανώφελων και καταστροφικών οριζόντιων μέτρων. Πολύ περισσότερο δεν χρειάζονται “καταδρομικές αποβάσεις” και επιδείξεις καταστρατήγησης των μέτρων προστασίας, που προκαλούν τους πολίτες οι οποίοι υπομένουν το βάσανο της καραντίνας με εξαιρετικά βαρύ τίμημα”.

The post Ο ΣΥΡΙΖΑ Ικαρίας για την έλευση του πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη στο νησί appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα