Ο Παναρκαδικός 1-0 από νωρίς την Πύλο

17:12 23/4/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Ένα τέρμα στο 14ο λεπτό της αναμέτρησης, απ’ τον Χρήστο Σταθουλόπουλο, έμελλε να αποτελέσει την «ουσιαστική διαφορά» στο παιχνίδι Παναρκαδικού-Πύλου, στην Τρίπολη.

Το παιχνίδι ήταν καλό στο πρώτο ημίχρονο, μέτριο στο δεύτερο. Ο Παναρκαδικός, ήταν ανώτερος στο πρώτο μισάωρο του πρώτου ημιχρόνου, ενώ η Μεσσηνιακή ομάδα, παρουσίασε βελτίωση στο υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου και είχε και κάποια καλά διαστήματα στο δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο (χωρίς ωστόσο να μπορέσει να ισοφαρίσει).

Ο Παναρκαδικός, στο πρώτο μέρος, είχε γρήγορες μεταφορές της μπάλας και έπαιξε, κατά διαστήματα, συνδυαστικό

ποδόσφαιρο.

Η Πύλος, στο β μέρος, είχε μία πολύ καλή στιγμή, στο 57ο λεπτό, όταν μετά από λάθος διώξιμο της μπάλας από αμυντικό των γηπεδούχων, ο Γεωργιόπουλος της Πύλου, με κεφαλιά, ανάγκασε τον Ψυχογιό του Παναρκαδικού, να επέμβει σωτήρια.

Στην εκπνοή των καθυστερήσεων, ο Πετρόπουλος του Παναρκαδικού, αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα (ηθελημένα για να ξεχρεώσει).

Το παιχνίδι παρακολούθησαν γύρω στα 200 άτομα (υπήρξαν και 30 περίπου φίλοι της Πύλου).

Ο Παναρκαδικός έπαιξε με τους Ψυχογιό, Πετρόπουλο, Καναβέτα, Γκίτζια, Δήμο, Κυριακόπουλο, Αρώνη, Σταθουλόπουλο, Τέλη Σαλαπάτα, Καδά και Κολλιόπουλο.
Ως αλλαγή χρησιμοποιήθηκαν και οι Παν. Σαλαπάτας, Πούτσι, Γιουγκούδης.

Ο Τσικλιτήρας αγωνίστηκε με τους Θάνο, Σβίγγο, Καραμπά, Σεντεμέντε, Ρούσση, Ζαχαρόπουλο, Μανίκο, Κυριαζόπουλο, Πύλιο, Τσάτσο και Κερμενίδη.
Έπαιξαν και οι Γραμματικόπουλος, Μπίζος, Γεωργιόπουλος.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Αθηναίος Κατοίκος.

φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

Keywords
Τυχαία Θέματα