Ο οίκος μόδας Fendi γιόρτασε τα 90 του χρόνια

11:09 11/7/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Τα 90α γενέθλια του με φόντο το μνημείο της «αιώνιας πόλης», τη Φοντάνα ντι Τρέβι, στη Ρώμη, γιόρτασε Ο οίκος μόδας Fendi, επιτρέποντας σε μερικά από τα μοντέλα του να πατήσουν επάνω στο νερό.

Τα κορίτσια της μόδας περπάτησαν πάνω σε μια γυάλινη πασαρέλα, εκ μέρους της δυναστείας των Fendi, η οποία κατέβαλε δωρεά ύψους 2,2 εκατ. ευρώ για τις εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης της Φοντάνα ντι Τρέβι.

Για το σκοπό της εκδήλωσης, το φημισμένο σιντριβάνι παρέμεινε «κλειστό»

στους επισκέπτες την περασμένη Πέμπτη, όπως κλειστοί ήταν και οι δρόμοι γύρω από αυτό.

Την επίδειξη «άνοιξε» η Κένταλ Τζένερ, φορώντας ένα μπλε φόρεμα από αστραχάν, κεντημένο με λεπτομέρειες από ροζ και γαλάζια γούνα μινκ (κάτι που εξόργισε τα μέλη της φιλοζωικής οργάνωσης PETA).

Ο τίτλος της εκδήλωσης για τα 90 χρόνια του οίκου Fendi ήταν «Θρύλοι και Παραμύθια». Μοτίβα δανεισμένα από τον εικονογράφο των παραμυθιών, τον Δανό Κέι Νίλσεν, είχαν αποτυπωθεί σε γούνες, παλτά, κάπες και φορέματα.

Στη μεγάλη αυτή γιορτή έδωσαν φυσικά το παρόν η Σίλβια Βεντουρίνι Φέντι και η οικογένεια της μαζί με τον- επί 50 χρόνια-καλλιτεχνικό διευθυντή του Οίκου, Καρλ Λάγκερφελντ και καλεσμένους από όλους τους χώρους.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα