Ο ΝΟΖ για Swimming Christmas Cup 2017

15:51 5/12/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Μετά το Μαραθωνήσι και τον Ισθμό ο ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ (ΝΟΖ) βούτηξε και στην πισίνα.

«Πρώτη λοιπόν συμμετοχή για τον mr. Buterfly, στο S.C.Cup στην Πάτρα, με 35 αθλητές πρωταγωνιστικής και αγωνιστικής κατηγορίας. Συνολική συγκομιδή 6 μετάλλια , 2 χάλκινα για την πρωταγωνιστική στη σκυταλοδρομία 4Χ50 Μ.Ο.κορ.10 ετών με τις Βορρίση , Μαντατζή , Μαρίνου , Πυρομάλλη και 4Χ50 Ελεύθερο

κορ. 10 ετών με τις Μαρίνου, Γουσέτη , Μαντατζή , Βορρίση, και 4 μετάλλια για την αγωνιστική και 4 όρια για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ,2 ασημένια στα 50 και 100 πρόσθιο από το Μπονίκο Σπύρο 2 χάλκινα από το Χάντζιο Διονύση στα 50 Ελεύθερο και στα 100 Πεταλούδα . Τα όρια για το Πανελλήνιο πιάστηκαν, από τον Χατζιο Διονύση στα 50 ελεύθερο και από την Κούτση Ελισάβετ, στα 50-100 Ύπτιο και 50 Ελεύθερο αντίστοιχα», επισημαίνει ο ΝΟΖ.

«Πολύ καλή συγκομιδή για νεοσύστατο σύλλογο με συμμετοχή σε όλες τις κατηγορίες , με σκυταλοδρομίες σε όλες τις ηλικίες , με μικρά παιδιά τα οποία αποτελούν και τη δύναμη του κάθε συλλόγου. Απόλυτα ικανοποιημένος και ο προπονητής Διονύσης Μαρίνος, γιατί όλα τα παιδιά ιδίως τα καινούρια που είδαν πρώτη φορά στη ζωή τους 50αρα πισίνα δε δίστασαν και τα κατάφεραν. Το πιο σημαντικό ήταν ότι όλοι ήμασταν ένα», αναφέρει.

«Ευχαριστούμε, όλα τα μέλη και τα παιδιά του συλλόγου , όλους τους χορηγούς που μας στηρίζουν , είτε με τις διαφημίσεις, θα γίνει αναλυτική αναφορά σε επόμενο δελτίο τύπου, είτε με τις εμφανίσεις ( Best tours – hotel metaxas ) είτε με τη μεταφορά (Μαμφρέδας Πλυντήρια), τη levante ferries που είναι κοντά μας , και τον δημιουργό του mr . Butterfly την Κα Χρυσάνθη.com , τη πανέμορφη κούκλα που θα μας συνοδεύει σε όλα τα ταξίδια μας σε όλες τις απονομές στο βάθρο», προσθέτει.

Keywords
Τυχαία Θέματα