«Ο Καραγκιόζης και οι περιπέτειές του»

09:50 20/9/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Την παράσταση Θεάτρου Σκιών «Ο Καραγκιόζης και οι περιπέτειές του» παρουσιάζει από το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου το «Τσάι στη Σαχάρα», με πρωταγωνιστή, φυσικά, τον αγαπημένο ήρωα μικρών και μεγάλων, τον Καραγκιόζη.

Η παράσταση αποτελείται από δύο ιστορίες με συναρπαστικές και αστείες περιπέτειες. Στην πρώτη ιστορία, ο Καραγκιόζης δίνει τον λόγο του στον Πασά πως θα κάνει την κόρη του καλά από τη βαριά της ασθένεια… λέγοντας φυσικά ψέματα με σκοπό να κερδίσει την εύνοια του βεζίρη. Οι απανωτές του γκάφες, όμως, αποκαλύπτουν την αλήθεια και για μία ακόμη φορά τον οδηγούν

σε μεγάλες περιπέτειες…

Στη δεύτερη ιστορία, ο Καραγκιόζης λέει σε όλους ότι θα φύγει στο εξωτερικό να δουλέψει για την οικογένειά του και όλoι τρέχουν να του δώσουν χρήματα για το νέο του ξεκίνημα… Όμως, για μία ακόμη φορά, στόχος του είναι να εκμεταλλευτεί τους φίλους του και να τους αποσπάσει χρήματα. Στο τέλος, όμως, η αλήθεια αποκαλύπτεται και ο αγαπημένος μας ήρωας πληρώνει τις συνέπειες…

Η Αγλαΐα, ο Μορφονιός και οι άλλοι γνωστοί και αγαπημένοι ήρωες του Θεάτρου Σκιών συμπληρώνουν τους χαρακτήρες των ιστοριών.

Δυο πρωτότυπες ιστορίες με πολύ γέλιο, από τον μετρ του είδους Γιώργο Κοντογιάννη, που εμφανίζεται στη σκηνή μεταμφιεσμένος σε «Κολλητήρι», με αλλεπάλληλους διαλόγους με τα παιδιά-θεατές, που στόχο έχουν να δείξουν τη μεγάλη σημασία της αλήθειας στη ζωή μας.

Η παράσταση απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας απο 3 ετών και πάνω.

Κείμενα: Κοντογιάννης Γιώργος

Κάθε Σάββατο στις 17:00 από το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου

Διάρκεια: 80 λεπτά

Γενική: είσοδος 5€

Τσάι στη Σαχάρα

Λαοδικείας 18 – Ιλίσια, τηλέφωνο 211 012 0936

[email protected]

Keywords
Τυχαία Θέματα