Ο επιμένων νικά με …τεσσάρα

21:18 25/9/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Την πρώτη νίκη στην ιστορία του στη Γ εθνική πέτυχε ο Απόλλων Παραλιμνίου κερδίζοντας με το εντυπωσιακό 4-0 τη Δόξα Προσκυνητών.

Μια νίκη που συνοδεύτηκε από καλή εμφάνιση και ήρθε μετά από δύο συνεχόμενες ήττες και μια… έντονη εβδομάδα. Μια εβδομάδα που ξεκίνησε με τις δηλώσεις του προέδρου Δημήτρη Κεραμάρη στην αθλητική εκπομπή της ΕΡΤ Σερρών, με το διοικητικό ηγέτη της ομάδας να στηρίζει απόλυτα τον προπονητή της ομάδας και να «χτυπά το καμπανάκι» στους

παίκτες. Ακολούθησαν συζητήσεις μεταξύ διοίκησης, προπονητή και παικτών και το αποτέλεσμα ήρθε. Η διοίκηση στήριξε τον προπονητή, ο προπονητής στήριξε τους παίκτες και οι τελευταίοι τους δικαίωσαν παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο και πετυχαίνοντας μια εύκολο νίκη με μεγάλο σκορ.

Ο διαιτητής Σιδηρόπουλος (Έβρου)και οι αρχηγοί Τάκας και Τρίχας

Το φιλμ του αγώνα:

4ο Σουτ του Καρακούτη, η μπάλα άουτ

6ο Σέντρα του Κοσμίδη από τα δεξιά απομάκρυνε ο Κελεσίδης σε κόρνερ.

15ο Εκτέλεση κόρνερ του Ναλμπάντη από τα δεξιά, ο Αλέξανδρος Μεντής με καρφωτή κεφαλιά άνοιξε το σκορ (1-0).

22ο Σέντρα του Εμρέ, πλασέ του Δραγανίδη, ο Χατζηγιαννάκης μπλόκαρε τη μπάλα.

23ο Ωραίος συνδυασμός του Ρούμπου με τον Τάκα, ο τελευταίος έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Γιάννης Ναλπάντης με ένα εξαιρετικό γκολ με βον πλανέ έκανε το 2-0.

30ο Σέντρα του Μεντή από τα αριστερά, ο Γιώργος Καρακούτης με κεφαλιά ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 3-0.

34ο Σουτ του Ρόμπου που βρέθηκε σε θέση βολής ο Πέρτσας έδιωξε τη μπάλα.

63ο Κεφαλιά του Καστριτσέα άουτ.

80ο Σέντρα του Ναλμπάντη από τα δεξιά ο Γρηγόρης Ρούμπος με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

η είσοδος των ομάδων

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ(Κουζουτζίδης) Χατζηγιαννάκης, Κοσμίδης, Τάκας(73ο Γεωργιάδης), Μηντιούρης, Καστριτσέας, Τριανταφύλλου Κ., Λιάρας, Ρούμπος Γρ., Καρακούτης(60ο Ζιγκερίδης), Ναλμπάντης, Μεντής(73ο Κωνσταντινίδης)

ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ (Κλειτσιώτης) Πέρτσας, Σιδηρόπουλος(75ο Μόσχος), Κελεσίδης, Λειβαδιώτης, Λέφης, Τρίχας, Μεμέτ(78ο Κίτσος), Δραγανίδης, Θωμάς(38ο Πανουργιάς), Κλις, Γιαννακιτσίδης.

Οι δύο προπονητές Κουζουτζίδης και Kλειτσιώτης πριν τον αγώνα

Παραλειπόμενα

-Παρών στο γήπεδο του Παραλιμνίου και ο προπονητής του Πανσερραϊκού Παναγιώτης Διλμπέρης όπως και ο πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ Μαργαρίτης Χατζημαργαρίτης που παρακολούθησαν τον αγώνα.

-Ο Δήμαρχος Εμμανουήλ Παππά Δημήτρης Νότας κοντά στην ομάδα που εκπροσωπεί το Δήμο του σε εθνική κατηγορία.

– Στο επίκεντρο των συζητήσεων πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα οι δηλώσεις του Δημήτρη Κεραμάρη στην αθλητική εκπομπή της ΕΡΤ Σερρών που από ότι φαίνεται έφεραν… αποτέλεσμα!

– Με την ομάδα της Δόξας Προσκυνητών αγωνίστηκε ο Χρήστος Πανουργιάς. Ο 18χρονος επιθετικός που κατάγεται από το Άγκιστρο είχε κάνει προετοιμασία με τον Απόλλωνα αλλά πέρασε στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και συμφώνησε με τη νέα του ομάδα.

– Η ομάδα κέρδισε 4-0 και είχε στον πάγκο Παπαστεργίου, Ζιγκερίδη, Γαλακτερό, Σωτήρη Κωνσταντινίδη και εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού Μερεσιώτη και Παναγιωτίδη και τιμωρημένο τον Διαμανό Τριανταφύλλου. Αυτό λέει πολλά για τη δυναμικότητα της ομάδας φέτος.

Τα δημοσιογραφικά θεωρεία του γηπέδου

-Συνεργασία με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου ξεκίνησε ο μασέρ φυσιοθεραπευτής Γιάννης Κοτσαμπάς. Ο… «χρυσοδάκτυλος» Γιάννης διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τους περισσότερους παίκτες με τους οποίους είχε συνεργαστεί σε Πανσερραϊκό και Εθνικό Γαζώρου.

– Από τα ηχεία του γηπέδου ακουγόταν το πρόγραμμα της ΕΡΑ Σπορ. Το πρώτο αθλητικό ραδιόφωνο της χώρας είχε σύνδεση με το γήπεδο του Παραλιμνίου όπως και με άλλα γήπεδα που έγιναν αγώνες στη Γ εθνική.

-Την επόμενη αγωνιστική ο Απόλλων Παραλιμνίου θα αγωνιστεί εκτός έδρας με την ΑΠΕ Λαγκαδά.

Keywords
Τυχαία Θέματα