Ο Δήμος Ζακύνθου για καρναβαλική ποδηλατάδα

16:53 31/1/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Η Καρναβαλική Επιτροπή και ο Δήμος Ζακύνθου προσκαλούν μικρούς και μεγάλους στην καρναβαλική ποδηλατάδα, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου. Η αφετηρία και οι εγγραφές θα γίνουν στις 10 το πρωί της Κυριακής στην Πλατεία Σολωμού.

Η έναρξη της ποδηλατάδας θα γίνει στις 11 το πρωί και οι ποδηλάτες θα περάσουν από την οδό Λομβάρδου, Τεμπονέρα, Εθνική Οδό Ζακύνθου- Κερίου με στάση στο χωριό Μουζάκι, στην περιοχή Μποναφέ, ξεκούραση και συμμετοχή σε δρώμενα του χωριού. Η

Κοινότητα Μουζακίου και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μουζακίου θα προσφέρουν ένα σουβλάκι και ένα νεράκι σε κάθε ποδηλάτη. Επιστροφή από οδό Εθνική Οδό Ζακύνθου Κερίου, Κάλβου, Αγ. Ιωάννου Λογοθετών, Ευγενίδου, Αλ. Ρώμα. Τερματισμός: Πλ. Αγίου Μάρκου. Διαδρομή: 15,8 χλμ.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΠΟΔΗΛΑΤΑΔΑΣ:
α) Όλα τα παιδιά να είναι συνοδευόμενα από γονείς και κηδεμόνες και να υπακούουν στους κανόνες που θα τους ανακοινωθούν πριν την έναρξη της ποδηλατάδας, από τους διοργανωτές.
β) Οι συμμετέχοντες ποδηλάτες θα πρέπει να έχουν ΉΔΗ φροντίσει για την άριστη λειτουργία των ποδήλατών τους (φούσκωμα ελαστικών , φρένα κτλ).
γ) Η Καρναβαλική Ποδηλατάδα, είναι βόλτα με τα ποδήλατά μας και ΟΧΙ αγώνες, γι’ αυτό δεν κάνουμε επιθετική οδήγηση, δεν προσπερνάμε και επιδεικνύουμε την ομαδικότητα και την ευγενή μας άμιλλα.
δ) Κανείς ποδηλάτης δεν προσπερνά τον προπομπό ποδηλάτη και κανείς δεν μένει πίσω από τον οπισθοφύλακα ποδηλάτη!
ε) Αν για οποιονδήποτε λόγο νιώσουμε κόπωση ή αντιμετωπίσουμε τεχνικό πρόβλημα με το ποδήλατό μας, αμέσως σταματάμε στο δεξί μέρος του δρόμου και αναμένουμε τον τελευταίο ποδηλάτη/σκούπα.
στ) ΟΙ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΥΘΥΝΗ!!!
ζ) Ο κάθε ποδηλάτης να έχει μαζί του ένα μπουκαλάκι νερό.
η) Τέλος, να σημειωθεί ότι η επιτυχία της ΠΟΔΗΛΑΤΑΔΑΣ είναι στα χέρια όλων μας, αρκεί να λειτουργήσουμε σαν ομάδα ποδηλατιστών, που θέλουν να περάσουν καλά υπακούοντας στους κανόνες ασφαλείας!

Διοργανωτής : Δήμος Ζακύνθου, Καρναβαλική Επιτροπή.
ΧΡΗΣΗ ΚΡΑΝΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ!

Keywords
Τυχαία Θέματα