Ο Δήμος Κεφαλονιάς για την επιτυχία του αθλητή Βαγγέλη Γαλιατσάτου

13:13 11/4/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Ο Δήμος Κεφαλονιάς, εκπροσωπώντας, όπως επισημαίνει, όλους τους Κεφαλλονίτες, τη νέα γενιά και τον ελληνικό αθλητισμό, συγχαίρει τον Βαγγέλη Γαλιατσάτο για την μεγάλη επιτυχία του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων Άρσης Βαρών στην Μπανγκόγκ της Ταυλάνδης.

Ο μοναδικός Έλληνας αρσιβαρίστας στο πρωτάθλημα, ο Κεφαλλονίτης, Βαγγέλης Γαλιατσάτος, πέτυχε «τιτάνια», όπως επισημαίνει η Δημοτική Αρχή, ασημένια νίκη στην κίνηση αρασέ, με 144 kg, επίσης, τέταρτη νίκη στο ζετέ με 172 kg, καθώς και δεύτερη ασημένια

νίκη στο σύνολο με 316kg.

«Μεγάλη επιτυχία για τον Ελληνικό αθλητισμό, για την Κεφαλονιά, για τους νέους, περηφάνια για όλους μας», προσθέτει ο Δήμος Κεφαλονιάς, ο οποίος, επίσης, συγχαίρει τον άξιο, όπως τον χαρακτηρίζει, προπονητή Νίκο Γαλιατσάτο, το αθλητικό σωματείο Α.Π.Σ.Δ.Α. «Κέφαλος» και την οικογένειά του Βαγγέλη που τον στηρίζουν στους αγώνες του.

Τέλος, η Δημοτική Αρχή, εύχεται καλή δύναμη και καλή συνέχεια στον αθλητή και τον ευχαριστεί για τις συγκινητικές στιγμές που χάρισε σε όλους τους Κεφαλλονίτες-και όχι μόνο-με την μεγάλη επιτυχία του.

Keywords
Τυχαία Θέματα