Ο αντιδημάρχος Κοινωνικής Πολιτικής απαντά στην αντιπολίτευση για τον 7ο Παιδικό Σταθμό

08:56 8/7/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Για το θεαθήναι υποστηρίζει ότι έγινε η καταγγελία για τις συνθήκες που επικρατούν στον 7ο Παιδικό Σταθμό του δήμου Λαρισαίων από την πλευρά της μείζονος αντιπολίτευσης ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Δημ.Δεληγιάννης.

Ο κ. Δεληγιάννης αναφέρει στην απάντηση του τα εξής: «Είναι αλήθεια πως στις αρχές Ιουνίου επισημάνθηκε από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου πρόβλημα στο σύστημα ψύξης του 7ου παιδικού σταθμού. Η παρέμβαση των τεχνικών της αντίστοιχης υπηρεσίας του δήμου ήταν άμεση, με την επισήμανση

πως πρέπει να αντικατασταθεί με ένα κόστος που υπερέβαινε τα 15000 ευρώ.
Οι δύο συνάδερφοι μιλάνε για αδιαφορία της δημοτικής αρχής. Ξεχνώντας (;) να αναφέρουν, πως αυτό το διάστημα προχωρήσαμε σε ταχύτατες διαδικασίες που προέβλεπαν αναμόρφωση του προϋπολογισμού, πέρασμα 2 φορές από την οικονομική επιτροπή για έγκριση του ποσού, απόφαση του δημοτικού συμβουλίου και άμεση προκήρυξη του διαγωνισμού. Όλα αυτά μέσα σε 15 μόλις μέρες! Δυστυχώς ο διαγωνισμός κρίθηκε άγονος και μέχρι να ολοκληρωθούν οι νέες πια διαδικασίες, προχωρήσαμε άμεσα σε μια προσωρινή λύση με την εγκατάσταση κλιματιστικών σε όλες τις αίθουσες που φιλοξενούν παιδιά.
Keywords
Τυχαία Θέματα