Νίκη-οξυγόνο το Λουτράκι μέσα στην Τρίπολη

18:51 9/4/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Ανώτερος ο ΠΑΟ Λουτρακίου, κέρδισε δίκαια με 1-0 τον «χλωμό» Παναρκαδικό και πήρε μία χρήσιμη νίκη-οξυγόνο για την παραμονή του.

Οι Κορίνθιοι, εκτός του όμορφου τέρματος που πέτυχαν στο 22ο λεπτό με κεφαλιά του Μάγγου ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Αποστολάκη, είχαν δοκάρι (αυτοδοκάρι Δήμου σε διπλή φάση στο 31ο λεπτό) και κάποιες καλές ευκαιρίες, ειδικά στο τελευταίο εικοσάλεπτο του β ημιχρόνου.

Ο Παναρκαδικός είχε μόνο την κατοχή της μπάλας και την κυκλοφορία και δεν μπόρεσε να φτιάξει ευκαιρίες, ικανές

για να τον οδηγήσουν σε επίτευξη τέρματος.

Η ομάδα της Κορινθίας, έβγαλε πάθος, είχε αγωνιστικότητα και προσήλωση στον στόχο της, αφού…καιγόταν για βαθμό ή βαθμούς.

Οι «οράνιε» έχουν τώρα 26 βαθμούς και με την 8η αυτή νίκη τους, φαίνεται να μπορούν να…κλειδώσουν την παραμονή τους.

Ο Παναρκαδικός του β γύρου, συνεχίζει τις κακές εμφανίσεις και δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα που γοήτευσε στον πρώτο γύρο.

Ο ΠΑΟ Λουτράκι έπαιξε με τους Διαμαντή, Χουστουλάκη, Παπαναστασίου, Παναγόπουλο (αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις με 2η κίτρινη κάρτα), Τσορμπατζίδη, Νικολάου, Γούλα ( 91ο Γεωργούλας), Μάγγο, Κωβαίο (89ο Σιώπης), Αποστολάκη και Ζερβό.

Ο Παναρκαδικός έπαιξε με τους Ψυχογιό, Πετρόπουλο (82ο Μέλος), Γκρόσιο, Αρώνη, Μπίσσια, Κυριακόπουλο, Πούτσι (55ο Βελισσάρη), Δήμο, Τ. Σαλαπάτα, Καδά και Κολιόπουλο (73ο Καραμήτος).

Διαιτητής της αναμέτρησης που παρακολούθησαν γύρω στα 200 άτομα, ήταν ο κ. Ευστρ. Μαχαίρας (Αθηνών), με βοηθούς τους κ.κ. Δ. Σταυρόγλου (Αθηνών), Π. Παναγάκο (Λακωνίας).

φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

Keywords
Τυχαία Θέματα