Νίκη γοήτρου για τον Απόλλωνα Παραλιμνίου

22:56 12/2/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Με τον καλύτερο τρόπο επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα ο Απόλλων Παραλιμνίου κερδίζοντας με σκορ 2-1 την ΑΠΕ Λαγκαδά.

Μια νίκη γοήτρου για τους Σερραίους κόντρα σε μια ομάδα που μέχρι πριν από λίγο καιρό βρισκόταν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και είχε κατακτήσει τον άτυπο τίτλο του «πρωταθλητή χειμώνα». Η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στον νικητή και η νίκη γίνεται ακόμα πιο σημαντική αν αναλογιστούμε ότι ο Απόλλων Παραλιμνίου έπαιξε για περίπου όλο το δεύτερο ημίχρονο με δέκα παίκτες.

Μια νίκη που μπορεί να γίνει εφαλτήριο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος αλλά και για τα φιλόδοξα και από ότι φαίνεται ρεαλιστικά σχέδια της διοίκησης για την επόμενη χρονιά. Οι παίκτες του Παύλου Δημητρίου έπαιξαν δυνατά και αποφασισμένα για τη νίκη κι έδειξαν ότι η βαθμολογική τους θέση τους αδικεί.

Οι αρχηγοί Κώστας Μερεσιώτης και Δημήτρης Καραμανλής με τους διαιτητές του αγώνα

Το φιλμ του αγώνα:

6ο Σουτ του Στεφανίδη μπλόκαρε τη μπάλα ο Τοτολίδης.

9ο Πάσα του Ναλμπάντη στον Δημήτρη Γαϊδαρτζή που βρέθηκε τετ α τετ με τον Ρίζο και δεν δυσκολεύτηκε με πλασέ να ανοίξει το σκορ και να πετύχει το 10ο φετινό του γκολ.(1-0)

16ο Σουτ του Ντούγκα, απέκρουσε σε κόρνερ ο Τοτολίδης.

19ο Σουτ του Στεφανίδη, μπλόκαρε τη μπάλα ο Τοτολίδης.

23ο Σουτ του Στεφανίδη, έδιωξε τη μπάλα ο Μερεσιώτης.

38ο Φανταστικό γκολ! Ο Γιάννης Ναλμπάντης κέρδισε τις κόντρες, «χόρεψε» την αντίπαλη άμυνα, πέρασε δύο αντιπάλους του και με ωραίο σουτ έκανε το 2-0.

44ο Σουτ του Πολύζου απέκρουσε και πάλι ο Τοτολίδης.

47ο Ο διαιτητής Γιώργος Βρέσκας έδωσε πέναλτι σε χέρι του Ρούμπου μέσα στην περιοχή αποβάλλοντας τον παίκτη του Παραλιμνίου με 2η κίτρινη κάρτα. Ο Νέστωρας Στεφανίδης εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι και μείωσε σε 2-1 ενώ οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για την υπόδειξη του διαιτητή και την αποβολή.

Απόλλων Παραλιμνίου (Παύλος Δημητρίου): Τοτολίδης, Κοσμίδης, Γαλακτερός, Μερεσιώτης, Παναγιωτίδης, Δέντσας, Ρούμπος, Ναλμπάντης, Τσομαχασβίλι(10ο λ.τ Μεντής), Λιάρας(78ο Τάκας), Γαϊδαρτζής(88ο Σελαλματζίδης)

Η ενδεκάδα της ΑΠΕ Λαγκαδά

ΑΠΕ Λαγκαδάς (Κατηκαρίδης): Ρίζος, Καλούδης, Τριανταφυλλίδης, Μπάρμπας, Καραμανλής, Φέτσης, Ντούνγκα (67ο Πολίτης), Πολύζος (63ο Κρυστάλλης), Στεφανίδης, Ξανθόπουλος (72ο Αθανασιάδης), Σκαθαρούδης.

Ο Δημήτρης Γαϊδαρτζής έκανε πάλι τη… δουλειά του και δίνει τη θέση του στον ΣελαλματζίδηΚαι η ώρα του Σερραίου Παντελή ΚρυστάλληΤο τέλος του αγώνα…

Keywords
Τυχαία Θέματα