Νέοι αντιδήμαρχοι στον Αγ. Νικόλαο

20:29 18/2/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Τις αλλαγές στις θέσεις των αντιδημάρχων ανακοίνωσε ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου, Αντώνης Ζερβός, στη δημοτική του ομάδα, σε σύσκεψη που συγκάλεσε γι’ αυτό το λόγο.

Οι τέσσερις νέοι αντιδήμαρχοι είναι ο Σπύρος Μασσάρος στην καθαριότητα, η Δέσπω Καρνιαδάκη στα οικονομικά, ο Χάρης Αλεξάκης στον πολιτισμός και Έφη Βελημβασάκη – Κοκολάκη, για τις δημοτικές κοινότητες, Νεάπολης- Βραχασίου- Μιλάτου. Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου θα προταθεί εκ νέου ο κ. Γιώργος Καλογεράκης.
Επίσης εντεταλμένη σύμβουλος για θέματα που αφορούν στα τεχνικά έργα, καθώς και στην αντιμετώπιση

ζητημάτων που ανακύπτουν στις Τοπικές Κοινότητες ορίζεται η Αφροδίτη Βαρκαράκη.
Στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο, ο μέχρι σήμερα πρόεδρος, Γιάννης Κοκκίνης, κατόπιν δικής του επιθυμίας, αντικαθίσταται από το Γιώργο Μπαρπούνη, ενώ στον Πολιτιστικό Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου, τη θέση του προέδρου καταλαμβάνει ο μέχρι πρότινος, αντιπρόεδρος του Δ.Σ. Λευτέρης Ραφαϊλάκης.
Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου εξέφρασε τις ευχαριστίες, αλλά και την ικανοποίηση του, για την ουσιαστική προσφορά όλων των συνεργατών κατά τη διάρκεια της πρώτης περιόδου της δημοτικής αρχής και συγκεκριμένα τους Κ. Κοκκίνη, Ν. Χαριτάκη, Αφρ. Βαρκαράκη, Δ. Καρνιαδάκη Χ. Αλεξάκη, υπογραμμίζοντας ότι η αλλαγή στον τρόπο λειτουργίας του δήμου, αλλά και στο νομικά του πρόσωπα, είναι πλέον εμφανέστατη.
Στην παρούσα περίοδο-ανέφερε- δίνεται η δυνατότητα και σε άλλα μέλη του συνδυασμού ν’ αποδείξουν τις δυνατότητες τους και να διαχειριστούν τα κοινά μας πράγματα, γεγονός που μας επιτρέπει να συμπεράνουμε ότι ολοκληρώνοντας την θητεία μας, θα έχουμε δώσει ότι περισσότερο μπορούμε στους συμπολίτες που μας εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα