Νέο ωράριο, νέες ελπίδες για την αγορά της Κομοτηνής

08:12 14/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Από τις 15 Ιουνίου έως τις 31 Αυγούστου, για πρώτη φορά φέτος, η αγορά της Κομοτηνής θα λειτουργεί από τις έξι και μισή το απόγευμα (αντί για έξι που ίσχυε μέχρι τώρα) έως τις εννέα και μισή το βράδυ (αντί στις εννέα). «Ήταν ένα αίτημα αρκετών συναδέλφων» δηλώνει ο Γιώργος Κασάπης αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κομοτηνής και εξηγεί, μεγαλώνει η μέρα λόγω του Καλοκαιριού και το ωράριο αυτό βολεύει καλύτερα. Έτσι, το απογευματινό ραντεβού με τους καταναλωτές δίνεται Τρίτη και Πέμπτη

μετά από άδεια από τον αντι-περιφερειάρχη Ροδόπης. «Θέλω να πιστεύω ότι το εγχείρημα αυτό θα έχει επιτυχία, το ίδιο κάνει και η Αλεξανδρούπολη, το ίδιο θα κάνει και η Ξάνθη. »

Όσον αφορά στην κίνηση που σημειώνεται, ο κος Κασάπης κάνει λόγο για «σκαμπανεβάσματα». «Αυτή τη στιγμή σημειώνεται μια κάμψη» δηλώνει για την κατανάλωση μην κρύβοντας, όμως, την αισιοδοξία του, ότι στο τέλος κάτι καλό θα συμβεί.

Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε από την πλευρά του Εμπορικού Συλλόγου στην προβολή των επιχειρήσεων και της αγοράς της Κομοτηνής στην γειτονική Βουλγαρία, από όπου φιλοδοξούν ότι θα έλξουν αγοραστές. «Έχουμε κάνει άπειρες συναντήσεις με Βούλγαρους υπεύθυνους, έχουμε βρεθεί και οι ίδιοι στην Βουλγαρία , βέβαια δεν είναι εύκολο, αλλά λιθαράκι-λιθαράκι προσπαθούμε να το πετύχουμε» δηλώνει ο κος Κασάπης ελπίζοντας ότι φέτος θα βοηθηθούν, από το καινούργιο ωράριο, οι επισκέπτες να κάνουν τις αγορές τους.
Φώτο:Γιώργος Κασάπης Φωτογράφος:

Keywords
Τυχαία Θέματα