Νέα πλατεία στη Ροδιά

09:13 2/8/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Ξεκίνησε η διαμόρφωση μιας νέας πλατείας στο κέντρο του οικισμού της Ροδιάς, από τη Δημοτική Αρχή Μαλεβιζίου, μετά την κατεδάφιση παλαιών κτισμάτων.

Θα φτιαχτούν τοιχία αντιστήριξης, θα γίνει πλακόστρωση και τοποθέτηση αστικού εξοπλισμού. Τις εργασίες επιθεώρησε ο δήμαρχος, Κώστας Μαμουλάκης, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, Άρη Σαλούστρο, τον πρόεδρο της Πολιτιστικής Επιτροπής, Κώστα Τριγώνη, τον αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΜ, Γιάννη Ντουλάκη και τον πρόεδρο του οικισμού, Γιάννη Στρατάκη.
Ο κ. Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Μια ακόμα σημαντική παρέμβασή μας στη Ροδιά,

ολοκληρώνεται. Αγοράσαμε και κατεδαφίσαμε ετοιμόρροπα κτίρια και δημιουργήσαμε μια μικρή αλλά γραφική πλατεία στην καρδιά του οικισμού, την οποία θα χαίρονται κάτοικοι και επισκέπτες.
Επίσης, εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος στο οδικό δίκτυο του Δήμου Μαλεβιζίου θα πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα, έπειτα και από την έγκριση πίστωσης ποσού 300.000 ευρώ.
Πρόκειται για στοχευμένες παρεμβάσεις, σε δρόμους που έχουν υποστεί εκτεταμένες φθορές από διάφορες αιτίες, και αποσκοπούν στην αναβάθμιση των συνθηκών ασφαλείας για οδηγούς και πεζούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα