Νέα δεδομένα στην υπόθεση της Κιμ Βαλ

23:44 7/10/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της Σουηδέζας δημοσιογράφου Κιμ Βαλ, η οποία έχασε τη ζωή της κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες, πηγαίνοντας να πάρει συνέντευξη από τον Δανό εφευρέτη Πέτερ Μάντσεν τον Αύγουστο στο αυτοσχέδιο υποβρύχιό του.

Η αστυνομία της Δανίας ανακοίνωσε ότι δύτες βρήκαν στον Κόλπο Κέγκε, κοντά στην Κοπεγχάγη, μέσα σε δυο τσάντες το κεφάλι και τα πόδια και τα ρούχα της νεαρής γυναίκας.

Ο ιατροδικαστής μας επιβεβαίωσε ότι επρόκειτο για την Κιμ Βαλ, ενώ όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας δεν υπάρχουν κατάγματα στο κρανίο της

Βαλ.

Στις 23 Αυγούστου η αστυνομία ταυτοποίησε ένα ακέφαλο γυναικείο πτώμα που ξεβράστηκε στ΄ανοικτά της Κοπεγχάγης λέγοντας ότι ανήκει στη Βαλ. Η αιτία του θανάτου της δεν έχει διευκρινιστεί.

Ο 46χρονος Μάντσεν, που κρατείται από τις 11 Αυγούστου, δηλώνει ότι η Βαλ έχασε τη ζωή της σε ατύχημα, όταν χτυπήθηκε από μια καταπακτή πάνω στο υποβρύχιό του.
Η αστυνομία κατηγορεί τον Μάντσεν για τη δολοφονία της Βαλ, κατηγορία που επισύρει ποινή φυλάκισης από πέντε χρόνια έως ισόβια.

Ο Μάντσεν συνελήφθη μετά τη βύθιση του υποβρυχίου του και αφότου διασώθηκε.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα