ΝΕ ΚΙΝΑΛ: Εκλογή Συνέδρων με τρεις κάλπες και τρία ευρώ

14:29 28/2/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Κέρκυρας του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, με ανακοίνωση που εξέδωσε, «καλεί όλα τα μέλη του Κινήματος να συμμετάσχουν μαζικά στις εκλογικές διαδικασίες της Κυριακής 3 Μαρτίου 2019, για την ανάδειξη των αντιπροσώπων του 2ου Συνεδρίου».

«Το 2ο Συνέδριο» επισημαίνεται στην ανακοίνωση «αποτελεί κορυφαίο γεγονός για το Κίνημα, όπου η συντριπτική πλειοψηφία των συνέδρων (3.500 σύνεδροι) θα εκλεγούν με μονοσταυρία και ενιαίο εκλογικό μέτρο απ’ ευθείας από τις Τοπικές Οργανώσεις. Θα διασφαλιστεί η εκπροσώπηση και των δύο φύλων στο 1/3 του πλήθους των εκλεγόμενων συνέδρων και το 10

% νέων κάτω των 35 ετών. Στην εκλογική διαδικασία μπορούν να συμμετέχουν όλοι όσοι εγράφησαν μέλη του Κινήματος Αλλαγής μέχρι 20-2-2019 με την επίδειξη της Αστυνομικής Ταυτότητας τους. Το αντίτιμο για την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος έχει καθοριστεί στο συμβολικό ποσό των 3 ευρώ.

Οι κάλπες που θα δημιουργηθούν στην Κέρκυρα είναι οι εξής:

Δημοτικό διαμέρισμα Θιναλίων: Στο Παλαιό Δημοτικό σχολείο Αχαράβης.Νότια Κέρκυρα (Περιβόλι): Στην αίθουσα Κατούγια.Πόλη της Κέρκυρας: Στην αίθουσα της Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας (πρώην νομαρχία).

Οι εκλογές της Κυριακής 3 Μαρτίου 2019 θα διεξαχθούν από ώρα 08:00 μέχρι ώρα 19:00″.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα