Ν. Παππάς:Κοινωνικά επιβεβλημένο και εθνικά κρίσιμο όλοι οι πολίτες της Θράκης να έχουν πρόσβαση στο Ελληνικό τηλεοπτικό προϊόν

19:58 27/4/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Το μήνυμα ότι η «Ελλάδα που βγαίνει από την μακρόχρονη κρίση πρέπει να πραγματώνει πολιτικές που δεν θα αφήνουν κανέναν πολίτη πίσω και πως κανένας πολίτης δεν θα είναι β΄κατηγορίας», επανέλαβε , αυτή τη φορά από τον Έβρο, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς, αναφερόμενος στην υλοποίησης της δράσης «Επιχορηγούμενη Δορυφορική Πρόσβαση των Μόνιμων Κατοίκων των Απομακρυσμένων Περιοχών της Χώρας στους Ελληνικούς Τηλεοπτικούς Σταθμούς Ελεύθερης Λήψης», με δικαιούχους 13.000 χιλιάδες νοικοκυριά στη Θράκη, εκ των οποίων 4.200 στον Έβρο.

«Επιθυμούμε η ανάπτυξη που θα έρθει να είναι δίκαιη

για όλους» υπογράμμισε ο κ. Παππάς λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «από αύριο ξεκινάμε να εργαζόμαστε ξανά για να ολοκληρωθεί και να λυθεί και το πρόβλημα που υπάρχει και με τις τηλεπικοινωνίες αλλά και με τη ραδιοφωνική εκπομπή» στον Έβρο. «Είναι κοινωνικά επιβεβλημένο και εθνικά πάρα πολύ κρίσιμο όλοι οι πολίτες της Θράκης να έχουν πρόσβαση πρώτα και κύρια στο Ελληνικό τηλεοπτικό προϊόν. Δεν είναι δυνατόν πολίτες της Ελλάδας να έχουν πρόσβαση μόνο σε τηλεοπτικό προϊόν το οποίο παράγεται σε γειτονικές χώρες.

ΕΡΤ Ορεστιάδας
ρεπορτάζ-Συνέντευξη: Δήμητρα Παρασκευοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα