Μουσικό παραμύθι για τη Γέννηση του Χριστού στο Γαλλικό Ινστιτούτο

18:30 2/12/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Το Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας, το Κέντρο Προσχολικής Αγωγής «ΛΗΤΩ» & οι Εκδόσεις ΩΡΙΩΝ διοργανώνουν μια Γιορτινή Θεατρική Παρουσίαση του νέου βιβλίου των συγγραφέων Κατερίνας Μουρίκη & Ειρήνης Λάνη για τη «Γέννηση του Χριστού σε κείμενα που ευλογεί ο Μητροπολίτης Σταγών & Μετεώρων Σεραφείμ & εικονογραφεί η αγιογράφος Αγγελική Σελλά.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γαλλικού Ινστιτούτου την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου στις 6μμ. Την ιστορία της Γέννησης πλαισιώνουν 4 υπέροχα τραγούδια Χριστουγέννων. Σας προσκαλούμε να ταξιδέψουμε

συντροφιά ως τη Βηθλεέμ, με οδηγό μας τη συγγραφέα του βιβλίου κα Κατερίνα Μουρίκη & συναφηγήτρια, την Παιδαγωγό & Συγγραφέα Λητώ Τσακίρη Παπαθανασίου. Επί σκηνής θα πλαισιώσουν μελωδικά την παρουσίαση του αξιόλογου αυτού βιβλίου οι μικροί μαθητές του ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ «ΛΗΤΩ» με τη μουσικό Νικολέτα Κουκουλοπούλου .
Συνδιοργανωτής της εκδήλωσης είναι & το ΚΠΕ Κισσάβου Ελασσόνας που θα πραγματοποιήσει εικαστικές δραστηριότητες & θα χαρίσει σε όλα τα παρευρισκόμενα παιδιά την ευκαιρία να δημιουργήσουν χριστουγεννιάτικα στολίδια από ανακυκλώσιμα υλικά.
Την εκδήλωση θα χαιρετήσουν η διευθύντρια του περιοδικού «Παράθυρο στην Εκπαίδευση του Παιδιού» Καλλιόπη Βασιλείου & ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Κέντρου Εκπαιδευτικών Λάρισας Αργύρης Γιουρούκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα