Μουσική φιλανθρωπική εκδήλωση για τα Παιδικά Χωριά SOS

10:04 28/5/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Με κεντρικό μήνυμα «Η αγάπη είναι παντού!», τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος προσκαλούν μικρούς και μεγάλους σε μια φιλανθρωπική μουσική εκδήλωση με σκοπό την ενίσχυση του έργου τους, τη Δευτέρα 30 Μαΐου, ώρα 20:00, στο Αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου.

Ο γνωστός επαγγελματίας τραγουδιστής και ηθοποιός André Maia από την Πορτογαλία, η Ελένη Πέτα και ο Παναγιώτης Πετράκης γνωστοί τραγουδιστές από την Ελλάδα, η παγκοσμίου

φήμης πιανίστρια και τραγουδίστρια Jazz Keiko Borjeson από την Ιαπωνία, ο πιανίστας Μάριος Στρόφαλης, ο τσελίστας Γιώργος Ταμιωλάκης, μέλη της χορωδίας της Ελληνικής Κρατικής Όπερας, καθώς και άλλοι διεθνείς ερμηνευτές, υπόσχονται να διασκεδάσουν το κοινό με μιούζικαλ, οπερέτα, πορτογαλικά Fado, γαλλικά τραγούδια και τζαζ μουσική. Συμμετέχουν και άλλοι επαγγελματίες και μη επαγγελματίες μουσικοί.

Η μουσική εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα των Πρεσβειών Γερμανίας, Πορτογαλίας και Ιαπωνίας και της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος και όλα τα έσοδα θα διατεθούν στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος.

Τιμές προσκλήσεων: 20,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένης δεξίωσης μετά την εκδήλωση) και 10,00 ευρώ (χωρίς δεξίωση).

Για πληροφορίες, καλέστε στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος Τηλ. 210-3313661

Πολεμικό Μουσείο

Βασ. Σοφίας & Ριζάρη 2, Αθήνα

The post Μουσική φιλανθρωπική εκδήλωση για τα Παιδικά Χωριά SOS appeared first on ert.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα