Μητσοτάκης: Όποτε κι αν γίνουν εκλογές η ΝΔ θα τις κερδίσει

12:54 5/1/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Την πεποίθηση ότι το 2018 θα είναι έτος πολιτικών αλλαγών εκφράζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο Capital.gr.

Βέβαιος ότι το 2018 θα είναι χρονιά πολιτικών εξελίξεων δηλώνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Capital.gr τονίζοντας ότι όποτε κι αν γίνουν οι εκλογές η ΝΔ

θα τις κερδίσει. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης εμφανίζεται ικανοποιημένος για την υψηλή συσπείρωση των ψηφοφόρων της ΝΔ και αισιόδοξος από το γεγονός όπως είπε ότι «άνθρωποι που δεν ψήφιζαν Νέα Δημοκρατία στο παρελθόν, τώρα ακούν με προσοχή τις προτάσεις της».

Αναφερόμενος στη λεγόμενη καθαρή έξοδο από τα μνημόνια, στην οποία επιμένει η κυβέρνηση, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισημαίνει ότι «ούτε ο πρωθυπουργός δεν χρησιμοποιεί αυτή την ορολογία αφού οι δεσμεύσεις που έχει αναλάβει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ φτάνουν μέχρι το 2060».

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δηλώνει βέβαιος ότι «με μια μεταρρυθμιστική κυβέρνηση μπορεί να έρθει η ανάπτυξη και οι επενδύσεις και να ανακουφιστούν οι λιγότερο προνομιούχοι προσφέροντας δουλειά στους ανέργους».

Επιπλέον, τάσσεται κατά των απολύσεων των δημοσίων υπαλλήλων, ενώ ο κ. Μητσοτάκης αποδίδει την επιθετική στάση του Ταγίπ Ερντογάν στην υπόσχεση που του έδωσε ο Πρωθυπουργός ότι μέσα σε 15 ημέρες «θα τους έχει επιστρέψει», μια δήλωση που ουδέποτε διαψεύστηκε -όπως σημειώνει- από την ελληνική κυβέρνηση, αλλά και στα «απόνερα» της αποτυχημένης επίσκεψης του κ. Ερντογάν στην Αθήνα.

Πηγή: ΕΡΤ1

Ρεπορτάζ: Γιάννης Τρουπής

Keywords
Τυχαία Θέματα