Μηταφίδης:»Η ΝΔ έχει αρχηγό της αυτόν που έμεινε στην ιστορία ως ο «υπουργός των απολύσεων»» (audio)

15:24 9/1/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

«Η ΝΔ έχει αρχηγό της αυτόν που έμεινε στην ιστορία ως ο «υπουργός των απολύσεων». Αφού συρρίκνωσαν το δημόσιο, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να εξυπηρετούνται οι πολίτες, τώρα σήκωσαν τη σημαία της ανακύκλωσης και των συμβασιούχων», τόνισε ο Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, μιλώντας τη Δευτέρα (9/1/2017) στην εκπομπή «Πολιτικό Ημερολόγιο» του 102 FM της ΕΡΤ3,

ενώ απαντώντας στις επικρίσεις της αντιπολίτευσης για «προεκλογικές προσλήψεις» απάντησε ότι, «αυτοί έχουν την πατέντα. Όποιος έχει τη μύγα, μυγιάζεται».

Ερωτηθείς για τη δεύτερη αξιολόγηση και τις αναφορές κυβερνητικών στελεχών για ολοκλήρωση εντός του Ιανουαρίου, ο κ. Μηταφίδης σημείωσε ότι, «υπάρχει το κρίσιμο Euro Working Group. Θα πάρει τις αποφάσεις ενόψει της τελική απόφασης μέσα στο Γενάρη. Από τη δική μας πλευρά η αισιοδοξία στηρίζεται στο ότι εφαρμόσαμε τους όρους, γιατί μέχρι πριν μας κατηγορούσαν ότι δεν τηρούσαμε τα συμφωνηθέντα. Τώρα βέβαια υπάρχει και το ερώτημα: Τι θα κάνει το ΔΝΤ; Αν θα παραμείνει ή θα τραβήξει την πρίζα ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ;».

Τέλος ο κ. Μηταφίδης αναφέρθηκε στην αντιστασιακή δράση την περίοδο της χούντας του στελέχους του ΚΚΕ Μιχάλη Σπυριδάκη ο οποίος έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Keywords
Τυχαία Θέματα