Μετωπική σύγκρουση στην Περιφέρεια-Για απομεινάρια του νοσηρού παρελθόντος κάνει λόγο ο Περιφερειάρχης

12:08 9/6/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Για «μάρτυρες» -κατά το πρότυπο των τζιχαντιστών- χυδαιότητας, κατηγόρησε την παράταξη της μείζονος μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος.

Σημειώνεται ότι η παράταξη «Νότιο Αιγαίο: Αρχιπέλαγος Δημιουργίας» κατήγγειλε χθες τον Περιφερειάρχη για λεκτικό και σωματικό προπηλακισμό της Περιφερειακής Συμβούλου, Ελευθερίας Φτακλάκη, για αήθη και άνανδρη επίθεση, καθώς επίσης για φασισμό και

σεξισμό.

Ο Περιφερειάρχης, μιλώντας στην ΕΡΤ Ρόδου, έκανε λόγο για επιχείρηση αγιοποίησης του επιτιθέμενου, καθώς η μείζονα μειοψηφία προασπίζεται μια προσβλητική, αφύσικα προκλητική, υστερική και τραμπούκικη συμπεριφορά.

«Μετά από τρία χρόνια αφωνίας, είπε, η παράταξη του κ. Γιάννη Μαχαιρίδη, αποφάσισε να βγει από τη νιρβάνα και την απάθεια του θεατή, υπερασπιζόμενη το δικαίωμα της πρόκλησης και της ασυδοσίας».

Ο Περιφερειάρχης διέψευσε όσα του καταλογίζονται από την παράταξη «Αρχιπέλαγος Δημιουργίας», τονίζοντας ότι στο επεισόδιο υπήρχαν πολλοί μάρτυρες.

«Πρόκειται για ένα κλαμπ πικραμένων, είπε, απομεινάρια του νοσηρού πολιτικά παρελθόντος που κατάστρεψε τη χώρα και προσπαθούν με χυδαιότητες, φωνασκίες και τραμπουκισμούς να μείνουν στην επιφάνεια».

Και συνέχισε:

«Αυτή η χυδαιότητα κυβέρνησε και απαιτεί και έχει το θράσος να σκύβουν όλοι μπροστά στο καθεστώς που πιστεύει και δεν μπορεί να δεχθεί ότι αλλάζει αυτός ο τόπος. Στο δημόσιο βίο η αγιοποίηση του επιτιθέμενου είναι ένα μοντέλο διαχείρισης το οποίο δεν έχει να προσάψει στην σημερινή περιφερειακή αρχή αυτά που γινόντουσαν παλιά».

Ελευθερία Φτακλάκη

Για βίαιη και τραμπούκικη συμπεριφορά του Περιφερειάρχη, έκανε λόγο -μιλώντας στην ΕΡΤ Ρόδου- η Περιφερειακή Σύμβουλος, Ελευθερία Φτακλάκη, τονίζοντας ότι αυτό που τη λύπησε περισσότερο ήταν η απάθεια των παριστάμενων στο επεισόδιο.

«Δεν έκαναν απολύτως τίποτα, είπε, για να τον ηρεμήσουν. Παρακολουθούσαν απαθείς να μου επιτίθεται λεκτικά και σωματικά».

Keywords
Τυχαία Θέματα