Μεσολόγγι: Σύσκεψη για το νερό του Αιτωλικού

09:31 16/2/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Υπό τον υπουργό Εσωτερικών, Πάνο Σκουρλέτη, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με σκοπό τον συντονισμό φορέων, υπηρεσιών πολιτών για την προώθηση οριστικής λύσης στο πρόβλημα ύδρευσης του Αιτωλικού Αιτωλοακαρνανίας.

Συμμετείχαν εκπρόσωποι του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, εκπρόσωποι του Δήμου και της ΔΕΥΑΜ με επικεφαλής τον Αντιδήμαρχο Μεσολογγίου, Γιώργο Καραπαπά, εκπρόσωποι της Επιτροπής Πολιτών για το νερό στο Αιτωλικό, ο Γενικός Διευθυντής του ΙΓΜΕ Ρουσέτος Λειβαδάρος, στελέχη του υπουργείου

Εσωτερικών και ειδικοί επιστήμονες. Πήραν μέρος επίσης, οι βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας, Γιώργος Βαρεμένος και Μαρία Τριανταφύλλου.

Το ΙΓΜΕ έχει στη διάθεσή του στοιχεία για τον υδροφόρο ορίζοντα στην περιοχή και ταυτόχρονα τεχνογνωσία και εξοπλισμό προκειμένου να υποστηρίξει τις προσπάθειες εξεύρεσης λύσης, με στόχο να προσφερθεί καθαρό πόσιμο νερό στους κατοίκους.

Συμφωνήθηκε να συνεχιστούν οι συζητήσεις και σε τεχνικό επίπεδο, αλλά και με νέα συνάντηση σε λίγες ημέρες με βασικό στόχο την επιλογή της καλύτερης δυνατής λύσης, η οποία θα αντιμετωπίζει οριστικά και αποτελεσματικά το πρόβλημα υδροδότησης του Αιτωλικού, έχοντας και την αποδοχή των κατοίκων της περιοχής και συντονιστή το ΙΓΜΕ.

Νίκη Παπαδούλα

Keywords
Τυχαία Θέματα