Μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις στη Δωδεκάνησο και το 2018

10:57 11/1/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Συνάντηση εργασίας με τη διοίκηση της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου, για την οριστικοποίηση του προγράμματος των αθλητικών διοργανώσεων που θα υλοποιήσουν από κοινού το 2018, είχε η αντιπεριφερειάρχης τουρισμού, αθλητισμού και πολιτισμού, Μαριέτα Παπαβασιλείου.
Οι αθλητικές εκδηλώσεις που θα διοργανωθούν είναι:
– 2ος Αγώνας Ορεινού Δρόμου – Ρόδος (Προφήτης Ηλίας) στις 18 Μαρτίου
– Αναπτυξιακοί

αγώνες στίβου – Κως στις 14 και 15 Απριλίου
– Διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου στις 29 Απριλίου
– Περιφερειακοί Αγώνες Στίβου Νοτίου Αιγαίου – Ρόδος 12 και 13 Μαϊου
– «Λέρεια 2018» στις 20 Οκτωβρίου
Run Greece Ρόδος στις 14 Οκτωβρίου
Rhodes Open και παγκόσμιο τουρνουά τένις εφήβων και νέων
Η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Αθλητισμού και Πολιτισμού, Μαριέτα Παπαβασιλείου είχε επίσης συνάντηση με τον πρόεδρο της Ε.Φ.Ο.Α. (Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης) και Πρόεδρο της Επιτροπής Ολυμπιακής Προετοιμασίας, Σπύρο Ζαννιά καθώς επίσης με τον πρόεδρο του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης, Μιχάλη Πανάγο στο πλαίσιο της προετοιμασίας του παγκόσμιου πρωταθλήματος εφήβων και νέων, που θα διεξαχθεί τον Ιούνιο στη Ρόδο και του παγκόσμιου πρωταθλήματος Rhodes Open που θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο του 2018. Και οι δύο εκδηλώσεις πρόκειται να προελκύσουν δεκάδες αθλητές απ’ όλο τον κόσμο.
Σημειώνεται ότι η συνεργασία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με την Ε.Φ.Ο.Α. και το Ροδιακό Όμιλο Αντισφαίρισης έχει ξεκινήσει από το 2017 με την επιτυχή διεξαγωγή του Rhodes Open ανδρών.

Keywords
Τυχαία Θέματα