Με συνεργασία και αλληλεγγύη στη μάχη ενάντια στις παιδικές νεοπλασίες

17:24 2/1/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Συνεχίζεται και τη νέα χρονιά, ο αγώνας που δίνουν οι σύλλογοι γονέων παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες και στα πλαίσια αυτά, εκφράζουν τις ευχαριστίες τους για όσους τους έχουν στηρίξει μέχρι σήμερα.

Η «Πίστη», η «Φλόγα» και στη Βόρεια Ελλάδα η «Λάμψη», μπαίνουν στο 2017 με ισχυρά αποθέματα αλληλεγγύης, σε μία μάχη που μπορεί να είναι νικηφόρα.

Mε αφορμή την έλευση της νέας χρονιάς, η «Λάμψη», επισημαίνει πως: «Για τις ευχές του καινούργιου

χρόνου, θελήσαμε να μοιραστούμε μαζί σας την μεγάλη ευχετήρια καρτα που λάβαμε από τα παιδιά του φιλοξενούνται στο παιδο-ογκολογικό τμήμα του Ιπποκρατειου! Όπως αποτυπωθηκε από τα ίδια, ευχόμαστε σε όλους σας υγεία και αγάπη, τα πιο σημαντικά αγαθά! Ευχόμαστε το νέο έτος να φέρει όλα τα παιδιά που νοσουν πιο κοντά στην ιαση και την επιστροφή στα σπίτια τους και την καθημερινότητα τους! Εμείς, οι γονείς της Λάμψης, θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα στα παιδια και τις οικογένειες τους, προσπαθώντας να καλύψουμε κάθε ανάγκη και να εξασφαλίσουμε όσο το δυνατό καλύτερες συνθήκες για τις θεραπείες τους. Ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές, φίλους και χορηγούς του Συλλόγου για τη στήριξη τους στο έργο μας και ελπιζουμε να τους έχουμε στο πλευρό μας και το νέο έτος!
Ευχαριστούμε πολύ τα παιδιά και τις δασκάλες τους για τις ευχές τους και τη σκέψη τους! Μας συγκίνησαν ιδιαίτερα!
Καλή χρονιά σε όλους!».

Η Πίστη αναφέρει ότι: «Θέλουμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας ευχαριστώντας όλους εκείνους τους ανθρώπους, που μας συμπαραστάθηκαν και μας ενίσχυσαν οικονομικά όλο το 2016 αποδεικνύοντας την ανθρωπιά τους, αλλά κυρίως γιατί πιστεύουν ότι το καλύτερο κόσμημα στην ζωή είναι τα χέρια των παιδιών για κάθε γονέα, και πόσο μάλιστα για τον γονιό που πονά η ψυχή του και χρειάζεται την αλληλεγγύη και την αρωγή μας, σε αυτό το τόσο αβάσταχτα δύσκολο και επίπονο ταξίδι του παιδιού τους».

Η Φλόγα εγκαινίασε το 3ο «Σπίτι των Παιδιών», «Ελισσάβετ Φωτεινέλλη Κριτικού», γεγονός που θα βοηθήσει την διαμονή στην Αθήνα των γονέων από την επαρχία, που για όλο το διάστημα της θεραπειας των παιδιών τους, πρέπει να βρίσκονται κοντά τους.

Όπως αναφέρει η «Φλόγα»: «Το νέο κτήριο είναι δωρεά της κας Ελισσάβετ Φωτεινέλλη Κριτικού στη μνήμη του συζύγου της Ιωάννη Κριτικού. Ανακατασκευάστηκε και εξοπλίστηκε από τις δωρεές των χιλιάδων ευαισθητοποιημένων φίλων της Φλόγας».

Σχετικές ειδήσεις:
Το ert.gr παρουσιάζει τη «Φλόγα», το σύλλογο γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια

To ert.gr παρουσιάζει τη «Λάμψη»

Πίστη» και αγώνας για τη ζωή – Πρωτοβουλίες του συλλόγου γονέων παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα